Longchamp
Launchmetrics //

Longchamp

The Lyst Index izbacio je Q3-24 izdanje u kojem navodi top brendove i proizvode za protekla tri mjeseca. Na osmom mjestu najpopularnijih proizvoda nalazi se Longchamp Le Pliage torbica iz Energy kolekcije francuskog brenda.

Logchamp
promo //

Logchamp

Longchamp Le Pliage torbe u raznim veličinama popularne su već nekoliko godina upravo zbog svoje praktičnosti. Le Pliage torbe često viđamo na aerodromima kako ručnu prtljagu, u uredima kao torbe za laptop i svakodnevne potrebe, ali i na fakultetima. Rađene su od dugotrajnog i robusnog najlona koji dobro podnosi svakodnevno korištenje, na tragu Prada torbica koje koriste sličan materijal.

Logchamp
promo //

Logchamp

Ove godine popularizirana je mini verzija ove torbe. Le Pliage XS torba u kolekciji Energy dolazi i s remenom, čime postaje i torbica preko ramena, a ne samo ručna. Dodavanje remena omogućuje lakše svakodnevno korištenje, dok bez remena odaje elegantniji izgled te može poslužiti i kao večernja torbica. Remen također možete zamijeniti za neki drugi kako biste je personalizirali i prilagodili vlastitom stilu. Iako se na prvi pogled može čitini premalom, u XS veličinu komotno stanu novčanik, mobitel i ključevi te manja kozmetička torbica ili pojedinačna kozmetika poput ruža i maskare.

Logchamp
promo //

Logchamp

Le Pliage XS Energy torbica dostupna je u pet boja, a cijena na Longchamp web trgovini joj je 225€. Kao i ostale Le Pliage torbe, dobro podnosi svakodnevno korištenje što ju čini savršenom za različite prigode i svakodnevno korištenje! 

Moda