Alison toby
//

Alison toby

Slip haljina, s tankim naramenicama i laganim materijalom, često je sinonim za ljetne dane. No, s pravim trikovima, ovaj klasični ljetni komad može postati savršeni dio vaše jesenske garderobe. Stoga, baš kao i bermude, ni slip haljine ne trebate još uvijek sklanjati iz ormara jer od iste ove jeseni možete itekako profitirati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alison Toby (@alisontoby)

Slojevitost je ključ

Kako bi vaša slip haljina bila prikladna za jesen, prvi korak je slojevitost. Ispod slip haljine možete nositi tanku dolčevitu ili majicu dugih rukava a pritom izgledati vrlo chic. Birajte neutralne ili tamnije tonove poput crne, sive ili tamnoplave kako bi outfit dobio jesenski ugođaj. Pleteni kardigani i džemperi također su savršen način da slip haljinu prenesete u jesensku sezonu. Prebacite oversized kardigan preko haljine za casual izgled ili je nosite ispod džempera kako bi haljina izgledala poput suknje. Ovaj trik pomaže vam stvoriti elegantan, ali opušten look koji možete nositi od jutra do večeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaytlyn Briegge (@kaytlynlanee)

Dodajte čizme

Ljetne sandale zamijenite gležnjačama ili visokim čizmama. Gležnjače s malom petom ili robusne čizme unijet će trendovski kontrast slip haljini, a za elegantniji izgled, odaberite čizme do koljena od brušene kože.

Launchmetrics //

Obogatite outfit kaputom ili kožnom jaknom

Klasični baloner u bež boji ili strukturalni vuneni kaput ide odlično u kombinacij sa slip haljinom. Ako preferirate nešto opušteniji izgled, dobra kožna jakna je uvijek odličan izbor jer unosi dašak rock chica u vašu svakodnevnicu. 

Launchmetrics //

Završni touch

Jesen je pravo vrijeme za eksperimentiranje s modnim dodacima. Dodajte statement remen oko struka kako biste definirali siluetu, a za hladnije dane, elegantan šal ili kožne rukavice mogu biti i praktično i chic rješenje. Vodite računa o tome da boja igra ključnu ulogu u prilagodbi ljetne slip haljine za jesen. Ako imate slip haljinu u pastelnim ili jarkim bojama, pokušajte je kombinirati s jesenskim nijansama, također, metalik dodaci u zlatnoj ili srebrnoj boji mogu biti odličan izbor za večernje prilike.

//
Moda