Mango outlet
promo //

Mango outlet

Carine Roitfeld, Sienna Miller, Betty Catroux... što je zajedničko ovim modnim ikonama? Niste u krivu ako ste pomislili na razmazanu i redovno crnu šminku u stilu anti-french girl looka, no pravi odgovor su vječne kožne hlače iz kojih ne izlaze. Pa čak ni za vrijeme toplijih mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carine Roitfeld (@carineroitfeld)

Kožne hlače su često statement piece same po sebi, bez obzira nosimo li ih u ležernom ili glamuroznom okruženju - uvijek su buntovni komad koji privlači pažnju, a istovremeno isijava cool girl energijom. Vječno smo u potrazi za dobrim kožnim hlačama, a odlične smo pronašli upravo u Mango Outletu po odličnoj cijeni!

Mango outlet
promo //

Mango outlet

Trenutno popularne traperice ravnog kroja su ovdje izvedene u toploj i prianjajućoj umjetnoj koži. Zbog tog se materijala one dodatno sjaje, te su odličan odabir za svakodnevne ležerne kombinacije koje će odlično funkcionirati na after-work druženjima u večernjim satima ili čak noćnom izlasku.

Mango outlet
promo //

Mango outlet

Mango outlet
promo //

Mango outlet

Dostupne su na Mango Outlet stranici, gdje su trenutno na popustu i mogu se kupiti za samo 19 eura! Također imaju široki izbor po pitanju veličina, te će svi željni jeseni u kožnim komadima zasigurno pronaći veličinu za sebe!

Moda