adidas //

Bad Bunny i Lionel Messi, dugogodišnji ambasadori adidas brenda, udružili su se s adidasovim dizajnerskim timom kako bi svoje kreativne vizije pretvorili u stvarnost. Suradnja je rezultirala novim adidas Gazelle i F50 kopačkama izrađenima od mekane, prirodne anilinske kože. Gazelle se ističu prugama na peti koje referiraju na Messijev poznati broj 10, dok F50 kopačke uključuju plave detalje, simbolizirajući Messijeve korijene u Argentini. Osobni pečat Bad Bunnyja dolazi do izražaja kroz njegov vlastoručni potpis "Benito," ugraviran na svaki par. Ovaj suptilni detalj naglašava povezanost između portorikanskog repera i njegove dugogodišnje ljubavi prema adidasu i tenisicama.

adidas //
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HYPE SOLUTIONS (@hypedsolutions)

Stil susreće performans

Dok adidas Gazelle nude ležeran izgled, F50 kopačke su izgrađene za performanse na terenu. Za obožavatelje Messijevog nogometnog naslijeđa i Bad Bennyjeve žanrovski neograničene glazbe, ova suradnja nudi više od samog proizvoda. Ona je izjava o presjeku kulture, zajednice i kreativnosti. Adidas nije stran visokoprofilnim suradnjama, ali ova nova kolekcija Bad Bunny x Messi uistinu djeluje posebno jer hvata duh dvaju ikona koje nadilaze svoje industrije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli adidas Football (@adidasfootball)

Oba modela će biti dostupna za kupnju od 21. listopada putem adidas CONFIRMED aplikacije, a šira prodaja planirana je za 26. listopada u odabranim flagship trgovinama.

Moda