Karla x Coccinelle
Fotografije: John Pavlish //

Karla x Coccinelle

Šarmantni privjesci koje možemo zakačiti za torbicu su apsolutni trend u modnome svijetu. Boje i oblici perli daju prostora za uživanje u kreativnosti, a gotovim privjeskom jednostavno možete uljepšati jesenske odjevne predmete i torbice.

Predstavljanje novih boja i modela omiljenih talijanskih Coccinelle torbica – Beat, Arlettis i Magie, pristiglih u Karla trgovine, održano je u elegantnom Tulip Studiu. Kraljevsko plava, grafitno siva i krem bijela savršeno pristaju sezoni jesen-zima i nenametljivo „podižu“ svaki modni stil, a kad na njih prikvačite unikatni privjesak, nastaje modna čarolija kojoj je teško odoljeti.

Pod vodstvom Katarine Radnić Zmazek, vlasnice popularnog Cloud&Co brenda, za ljubiteljice Coccinelle torbi je održana kreativna radionica izrade privjesaka od šarenih perlica. Žene različitih zanimanja, stilova i načina življenja imale su jedan, zajednički cilj – nanizati perlice i napraviti apsolutni trend u modnome svijetu, privjesak za svoju Coccinelle torbicu.

Marijana Batinić, Vedrana Čarapović Propadalo, Ana Tevšić Nauković, Tina Biloglav, Ivana Pavić, Isabella Rakonić i Dorin Zelenika vješto su, uz Katarininu pomoć, napravile šarene niske koje su u trenu oplemenile njihove torbice. Svaka različitog karaktera i zanimanja, kroz oblike i boje perli pokazala je svoj jedinstveni stil i sklonost modnom izričaju te tako dala potpis omiljenoj Coccinelle torbici.

Vrlo elegantne, jednostavnih, pročišćenih oblika, Coccinelle su torbice idealne za sve prilike. Njihov kolorit savršeno pristaje svakoj sezoni, a lako se kombinira s bilo kojim modnim stilom. Zato su obožavane diljem svijeta i nose ih jednako žene raznih profila - trendsetterice, kao i ozbiljne poslovne žene, studentice, umjetnice, liječnice…

Razgledajte novu Coccinelle kolekciju torbica, ali i obuće i modnih dodataka, na www.karla.hr ili u trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

Moda