Rihanna za J'adore
Promo //

Rihanna za J'adore

Rihanna svakog dana potvrđuje koliko važna i utjecajna u beauty industriji. Nakon skoro deset godina se vratila u Dior nakon što je za vrijeme Rafa Simonsa 2015. postala prva tamnoputa osoba koja je postala ambasadorica brenda. Ovog puta ju je Dior pozvao da postane zaštitno lice kultnog parfema Dior J'Adore. Dior je glazbenici poželio dobrodošlicu napisavši da njezini "široki talenti, izvanredna ljepota i univerzalna privlačnost sada utjelovljuju svijet J’adore." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Kampanju je snimao fotograf Steven Klein, a Rihanna je prikazana kao zlatna božica. Također, ima ogrlicu čiji oblik podsjeća na Diorovu slavnu bočicu. Ovo nije prvi put da su Rihanna i Klein udružili svoje kreativne snage. On je prethodno radio na kampanji "Secret Garden IV" koja je snimljena na istoj lokaciji u dvorcu Versailles. 

Sredinom lipnja su objavljene vijesti, a obožavatelji su počeli čitati između linija kada se Rihanna pojavila na Diorovoj haute couture reviji u siječnju u Parizu. Prije nje je čak dvadeset godina ambasadorica bila američka glumica Charlize Theron. Ipak, Theron ne odlazi u potpunosti iz Diora. Ona će postati ambasadorica mode, nakita i njege kože. Cijeli Rihannin video za kampanju izlazi 1. rujna.

Ljepota