Elle X Čakovečki mlinovi cook & mingle
Goran Kovačević //

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi

U šarmantnom ambijentu RougeMarin bistroa, pod blagdanskim svjetlima i uz zvukove božićnih melodija, bila je to prava poslastica za ljubitelje kreativnog kuhanja. Cook & Mingle brunch by Čakovečki mlinovi je istaknuo talente naših poznatih gastro influencera i pravih zvijezda kuhinje: Marca Cuccurina, Marije Mazalin, Maje Jalšovec, Ane Zelić i Katarine Đozović! Okušali su se u pet jedinstvenih recepata s palentom koje potpisuje chef Marin Medak koji ih je proveo kroz sve korake, a svaki je recept garantirao jedinstveno gastro iskustvo.

marija mazalin, maja jalšovec i marko cuccurin
Goran Kovačević //

marija mazalin, maja jalšovec i marco cuccurin

chef marin medak, marija mazalin, ana zelić, katarina đozović, jelena veljača, maja jalšovec i marko cuccurin
Goran Kovačević //

chef marin medak, marija mazalin, ana zelić, katarina đozović, jelena veljača, maja jalšovec i marco cuccurin

katarina đozović
Goran Kovačević //

katarina đozović

ana zelić
Goran Kovačević //

ana zelić

Marco Cuccurin, poznat po svom veselo i zanimljivo snimljenom sadržaju, se odlično snašao u ovoj ulozi. Sa svojim autentičnim pristupom je stekao brojne pratitelje, a upravo smo se na našem brunchu uvjerili u njegove odlične gastro sposobnosti. Marcov talent je zablistao u obliku odličnih kukuruznih kuglofa sa sušenim marelicama i glazurom od bijele čokolade koji su zasladili sve naše uzvanike!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Marija Mazalin, jedna od naših najpopularnijih food blogerica i TikTok zvijezda, poznata je po promoviranju jednostavnih i ukusnih recepata iz svog iskustva prepunog emocija i tradicije. Inspiraciju za svoja jela često pronalazi u djetinjstvu, kada ju je baka učila koliko ljubav prema kuhanju mijenja doživljaj hrane. To se moglo i osjetiti u njenom kolaču s kukuruznim brašnom s limunom i mandarinom, koji je odlično balansirao slatke i kisele elemente.

marija mazalin i chef marin medak
Goran Kovačević //

marija mazalin i chef marin medak

Maja Jalšovec je food bloggerica, autorica viralnih recepata do 5 eura i visoko plasirana natjecateljica MasterChefa koja nas je oduševila svojim pristupom kuhanju. Njeni recepti, poput onih za blagdanske kolačiće, često su prilagođeni početnicima, a na brunchu je demonstrirala kako i najjednostavniji sastojci poput mogu postati osnova za odlična jela​. Maja je pripremala salenjake s kukuruznim brašnom i marmeladom koje smo sa zadovoljstvom pojeli!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Jalšovec (@maja_jalsovec)

Ana Zelić, kuharica, fotografkinja i autorica bloga Ana's Baking Chronicles, prepoznata je po vizualno impresivnim jelima. Svoju strast prema slasticama razvila je kroz eksperimentiranje u kuhinji i interes za znanost iza gastronomije, a danas je među istaknutijima u svijetu kreativnog kuhanja. Ana se na brunchu također okušala u pripremama jedinstvenih gastro poslastica koje su spojile tradiciju i suvremene tehnike​. Zbog toga je i bila na visini zadatka pri izradi tostirani žganaca, cijeđenog jogurta, pečene skute i mješavine orašastih plodova koji su bili prava simfonija okusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Zelić (@anasbakingchronicles)

Katarina Đozović, gastro-blogerica koja je svoj put započela kao strastvena kuharica amaterka, danas inspirira mnoge svojim jednostavnim i pristupačnim receptima. Na svom blogu često promovira recepte koji spajaju mediteranske okuse s modernim gastro trendovima koji vole čak i kuhari amateri i početnici. Vafle sa palentom, kukuruzom, paštetom od gljiva, sitno sjeckanim kiselim krastavcima i pestom od suhih rajčica koje je pripremala je istaknula kao pravi hit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate (@kate_homecooking)

Njihove gastro poslastice su svakim zalogajem odražavale je duh događaja – toplinu blagdanskog zajedništva i kreativnost koja spaja tradiciju i inovaciju. U njima su uživali naši gosti, glumica Barbara Nola, Lana Gojak, ali i gastro influencer Igor Jadan koji je kao veliki ljubitelj palente bio oduševljen svim jelima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Igor Jadan (@iggibigs)

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi
Goran Kovačević //

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi
Goran Kovačević //

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi

Prirodna neinstant palenta Čakovečkih mlinova je, kao zvijezda događaja, dokazala svoju svestranost i važnost u suvremenoj kuhinji. Tradicija i inovacija ispreplele su se u ovom posebnom događaju, te pokazala kako najjednostavniji sastojci mogu postati zvijezde svakog blagdanskog stola.

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi
Goran Kovačević //

Elle Cook&Mingle Brunch by Čakovečki mlinovi

ELLE Cook & Mingle brunch by Čakovečki mlinovi pokazao je kako tradicija i moderni pristup prehrani idu ruku pod ruku. Palenta, kao pravi superheroj zdrave kuhinje, zasluženo je bila u središtu pozornosti, a svi prisutni su otišli puni inspiracije i novih ideja za vlastite kulinarske avanture.

Lifestyle