Tamara Kalinić
Instagram //

@tamara

Previše sunčanja može oštetiti kožu, uzrokovati opekotine, ubrzati starenja i povećati rizik od raka kože. Zato je pravilna njega kože nakon sunčanja od izuzetnog značaja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌸LjepotaŽene🌸 (@ljepota__zene)

Domaći brend preparativne kozmetike Biobaza ima odličan proizvod ako ste pretjerali s izlaganjem suncu. Njihov Tropic sun after-sun hydrating yogurt je hidratantna krema koja učinkovito umiruje kožu nakon sunčanja. Kao što je slučaj s proizvodima ovog brenda, čak 97 posto sastojaka je prirodnog podrijetla! Upravo zbog svojih pomno odabranih sastojaka, krema vraća prirodnu vlažnost i djeluje umirujuće, što je čini idealnom ako je koža crvena. Osim što miriše na kokos, brzo se upija i ne ostavlja masni trag na koži.

Kako bi krema imala mogla ispuniti svoja očekivanja, potrebno se otuširati u ne previše hladnoj vodi. Ako se kožu odmah izloži hladnoći ona puca, što vodi ka sušenju. Kod sušenja kože ručnikom, potrebno je paziti da se po koži tapka jer je već dovoljno osjetljiva. Sve što tada preostaje je nanijeti ovu kremu i uživati u njenim učinkovitim sastojcima, ali i vrlo opuštajućem mirisu kokosa.

Ljepota