Street style
launchmetrics //

Street style

Uvijek s velikim uzbuđenjem dočekujemo Philip B proizvode za njegu kose! Svaki proizvod Philip B sadrži preciznu mješavinu terapeutskih biljnih sastojaka, nježnih sredstava za čišćenje i biljnih hidracijskih tvari s vremenskim oslobađanjem za stvaranje zdrave, sjajne kose o kojoj sanjamo.

Volimo pH sprejeve zbog načina na koji razmrsuju i toniraju kosu, čineći je sjajnijom, glađom i podatnijom. Ova lagana vodenasta formula ne može biti raskošnija. Prožima kosu bujnim, drvenasto-cvjetnim mirisom Velvet Oud. Istodobno, dašak ekstrakata citrusa i hijaluronata pomaže otkloniti pH tvrde vode iz slavine za lakše raščešljavanje i borbu protiv kuštravosti; kosu čini kosu podatnom, lepršavom i svježom.

Njegov je miris još jedan od razloga zašto smo se zaljubili u ovaj proizvod. Gornje note mu otvaraju svježa mandarina, breskva, jabuka i limun. Njegove gotovo tropske gornje note se spajaju sa srednjima u kojima se nalazi intenzivni buket prepun ruža, jasmina i đurđica. Na samom kraju, u toploj i opuštajućoj bazi ovog spreja, nalaze se oud, sandalovina i misteriozni pačuli. 

EKO UVJERENJE

Philip B® Detangling Toning Mist siguran je za bojenje i tretman keratinom, proizveden je bez ispitivanja na životinjama i formuliran u SAD-u s niskim ugljičnim otiskom. Biljke koje upotrebljavamo nabavljene su iz održivog uzgoja i cijela se ambalaža može reciklirati.

UPOTREBA

Dobro protresite. Nanesite na svježe opranu i regeneriranu kosu dok je još mokra. Lagano poprskajte kroz srednji razdjeljak i na krajeve. Utisnite u kosu, a zatim je osušite ručnikom i oblikujte kao obično. Ili lagano raspršite po suhoj kosi za osvježavanje frizure u bilo kojem trenutku

Ljepota