Brett D. Cove/SplashNews.com/Splash/Profimedia //

Ovaj stylish duo neprestano oduševljava svojim besprijekornim stilom, spajajući rockersku drskost s visokom modom, a njihovo posljednje pojavljivanje na europskoj premijeri filma "Blink Twice" dokazuje koliko to rade s lakoćom. U ponedjeljak navečer pojavili su se u londonskom Odeon Luxe Leicester Squareu u savršeno usklađenim kombinacijama brenda Saint Laurenta. Ovo nije bila samo obična premijera za Zoë; bila je to premijera njenog redateljskog debija, što je događaj učinilo još značajnijim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Zoë Kravitz, odabrala je elegantnu crvenu haljinu koja je istovremeno bila i zavodljiva i sofisticirana. Ovo svilenkasto remek-djelo s dubokim dekolteom, istaknulo je njezinu vitku figuru, a suptilan pojas oko struka dodao je potrebni dojam strukture. Ovim izgledom Zoë je savršeno uravnotežila smjelost s profinjenošću, što joj i inače ide za rukom. 

Lenny Kravitz, uskladio je energiju svoje kćeri sa svojim vlastitim Saint Laurent izdanjem. Poznat po svojoj ljubavi prema hrabroj, često odvažnoj modi, Lenny se odlučio za tamnosivo odijelo, a u klasičnom Kravitz stilu, odlučio je preskočiti košulju, dopuštajući da mu se oversized sako ležerno spušta preko prsa. Kombinaciju je upotpunio bijelim čizmama zaobljenih vrhova, dodajući dašak rock-and-roll estetike koju samo Lenny može izvesti s takvom lakoćom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Njihova sposobnost da usklade svoje izglede bez pretjerane koordinacije vještina je koju rijetki mogu savladati. Ranije ove godine, dvojac nas je oduševio i u Los Angelesu na svečanosti otkrivanja Lennyjeve zvijezde na Hollywood Walk of Fame. Zoë je ovom prilikom nosila plavu bodi haljinu s izrezima i midi suknji, dok je Lenny impresionirao u hlačama visokog struka u kombinaciji s svilenom košuljom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hollywood Walk Of Fame (@hwdwalkoffame)

Na premijeri filma "Blink Twice", tata i kći su ponovno potvrdili svoj status jednog od najstiylish dvojca u industriji. Njihove usklađene Saint Laurent kombinacije bile su utjelovljenje njihove zajedničke etike da moda treba biti hrabar i autentičan izraz sebe, bez obzira na prigodu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Critics Choice (@criticschoice)

 

 

 

Moda