Massimo Dutti //

Massimo Dutti i inače je poznat po kvalitetnim cipela, pa nas ne iznenađuje što i ove sezone ima najbolju ponudu ljetnih sandala i ostale obuće. Ono najbolje od svega je što u istome još uvijek traju ljetna sniženja, pa je sada idealno vrijeme da s wishliste skinete komade koje već jako dugo želite. Upravo to učinit ćemo i mi, a na našoj wishlisti ovoga tjedna nalaze se crvene kožne sandale na petu koje su trenutno dostupne po cijeni od 60 eura. 

Po čemu su posebne?

Osim što predstavljaju oličenje ljetne elegancije i profinjenosti ove cipele su napravljene od 100% kože. Imaju nekoliko zanimljivih remenčića kao i podesivu kopču za pričvršćivanje i petu od svega 4 cm. Upravo je peta ta koja ih čini savršenim svakodnevnim odabirom kada se želimo odmaknuti od klasičnih japanki, a opet podignuti look na jednu višu razinu. 

Na fotografijama su stilizirane uz široku bijelu haljinu i upravo tako bismo ih i mi nosili. Savršen su odabir i za ljetne izlaske budući da je u istima lako izdržati cijelu noć na nogama, a dodir lakirane crvene je dobrodošao u manje-više svaku večernju modnu kombinaciju. 

Ako ste ih nakon ovog članaka dodali u košaricu bolje da se požurite jer po svemu sudeći sniženje neće još dugo trajati, a ovaj par ljetnih sandala nesumnjivo je pravi ljetni catch!

Moda