Promo //

Ready to drink pića donose upravo to – savršeno balansirane okuse i instant osvježenje, bez potrebe za dugim pripremama. Stoga ne začuđuje kako su mnogima postala izvrsna opcija za ljeto i ljetna druženja!

Klasična kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode je Stock 84 & Cola. Spoj talijanskog brandyja Stock 84 i popularnog gaziranog pića stvoren je posebno za hrvatsko tržište! Stock 84, s tradicijom dugom 140 godina, poznat je po svojoj kvaliteti i izvrsnosti, a njegovi master blenderi neprestano usavršavaju originalnu recepturu. S izrazito aromatičnim mirisom i bogatim, blagim okusom, Stock 84 & Cola piće je koje će svaki izlazak učiniti posebnim.

Za sve ljubitelje klasičnih koktela, savršena je opcija Republica Mojito. Ovaj koktel kombinira Republica Exclusive White Rum s limetom, mentom i šećerom od trske, stvarajući osvježavajući i neodoljiv rum koktel s niskim udjelom alkohola. Savršen je za opuštena ljetna druženja jer donosi sladak i pun okus bijelog ruma i dodaje poseban šarm svakom trenutku.

Moderno ruho klasičnog koktela, Republica Cuba Libre, steklo je mnoge obožavatelje. Kombinacija ekskluzivnog bijelog ruma Republica s ukusnom colom i osvježavajućim okusom limete čini ovaj koktel idealnim za ljetne avanture. Cuba Libre omiljen je zbog svoje jednostavnosti i bogatstva okusa, a Republica verzija ovog koktela osigurava savršenu ravnotežu između ruma, cole i limete u svakom gutljaju. Opuštanje na plaži ili uživanje u večeri s prijateljima – Republica Cuba Libre uvijek je pravi izbor!

Osvježavajući i lagani koktel, Keglevich Vodka Soda, spaja vrhunsku Keglevich vodku s pjenušavom sodom, obogaćenom notama mene i bazge. Pružajući čist i profinjen okus, ovo je piće savršen dodatak svakom ljetnom okupljanju!

Za ljubitelje gina, Millhill's Strawberry Gin & Tonic prava je poslastica. Ovaj osvježavajući koktel spaja lagani Millhill's gin od jagode s tonikom, stvarajući piće koje donosi eksploziju okusa. Nježan i sladak okus jagode savršeno se balansira s gorčinom tonika, pružajući nezaboravno iskustvo za svako nepce. Millhill's Strawberry gin odlikuje se visokokvalitetnim sastojcima i intrigantnim karakterom, a u kombinaciji s tonikom postaje idealan partner za vruće ljetne dane i večeri.

Opuštanje na plaži, nezaboravno večernje druženje ili jednostavno uživanje u mirnom trenutku kod kuće, postaje potpuno uz ready to drink pića koja su savršen izbor za ljetno osvježenje. Svako od ovih pića nudi jedinstvenu kombinaciju okusa koja oduševljava i osvježava. Potrebno ih je samo rashladiti i uživanje u svakom gutljaju može početi!

Lifestyle