YouTube Screenshot
//

YouTube Screenshot

Bruno Mars i Lady Gaga su prošlog tjedna izdali duet "Die With a Smile" te su uz pjesmu snimili videospot u stilu 70-ih godina. Glazbenici su bili modno usklađeni u crveno-plavim kompletima, a Gaga je imala frizuru u stilu Dolly Parton na Grammyjima 1977. godine. 

Posebno nas je oduševio njezin makeup look koji se odlično uklopio u cijelu retro estetiku. Najbolji dio je što look nije potpuno retro mada je jasno da evocira prošla vremena. Na očima ima upečatljivi crni liner koji naglo završava na vrhu kapka, a ispod i iznad oka se nalaze crne točkice. Zbog ovog grafičkog linera, Gaga ima gusti set umjetnih trepavica da bi se zadržala dramatičnost makeupa. Da je u potpunosti retro, onda liner ne bi imao tako nagli završetak, a točkicama ne bi bilo niti spomena. Kako su oči stavljene u fokus, Gaga je potpuno izblajhala obrve i ostatak makeupa je u neutralnim tonovima. Lice je naglašeno rumenilom u breskvastom tonu te isto vrijedi za usne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ovakav makeup se slaže s estetikom Gaginog nadolazećeg filma "Joker: Folie à Deux" u kojem glumi s Joaquinom Phoenixom. Uzimajući u obzir da je radnja prvog Jokera s Phoenixom također smještena u 70-e godine u New York Cityju, vrijedi vidjeti hoće li pjesma postati dio filma. Uz to, naziv pjesme u sebi ima riječ smile, a lik Jokera je poznat po svom smijehu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Sigurni smo da je ovo tek početak kretivnih makeup lookva koje će nam Gaga servirati od listopada kada se očekuje premijera filma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joker Movie (@jokermovie)

Ljepota