Samsung paris 2024
//

Samsung paris 2024

Samsung Electronics, globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, spreman je proslaviti službeni početak Olimpijskih igara u Parizu 2024. otvaranjem novog pop-up iskustva Olympic™ rendezvous @ Samsung | Square Marigny, smještenog u srcu Grada svjetla, domaćina Olimpijskih igara.

Otvarajući svoja vrata 27. srpnja, prostor će posjetitelje povesti kroz niz očaravajućih iskustava – od vizualnog putovanja kroz Samsung olimpijsku baštinu do praktičnih demonstracija najnovijih Samsung Galaxy inovacija. Time će otvoriti nove načine proslave olimpijskog duha, na način koji samo Samsung može, koristeći Galaxy AI.

'Ponosi smo što surađujemo s Parizom 2024. kako bismo ispunili obećanje o 'Games Wide Open'. Ovaj moto ima još dublje značenje jer se sada možemo ponovno okupljati i povezivati uživo na Olimpijskim igrama nakon proteklih izazovnih Igara. Kroz ovo novo Olympic™ rendezvous @ Samsung | Square Marigny pop-up iskustvo, Samsung je počašćen što otvara nove vidike i mogućnosti za sportaše i navijače u Parizu i širom svijeta – za što će doista biti ujedinjujuća i moćna proslava sporta i ljudskog duha', izjavila je Stephanie Choi, EVP i voditeljica marketinga Mobile eXperience Business u Samsung Electronics. 'Završnoodbrojavanje je počelo i izuzetno smo uzbuđeni što ćemo svjedočiti službenom početku Pariza 2024.'

Samsung je ponovno surađivao s nagrađivanim arhitektom Jean Nouvelom, koji je također dizajnirao pročelje prostora Olympic™ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 i na novoj lokaciji Square Marigny, koja se proteže od poznatih Champs-Elysees do Place de la Concorde. Smješten blizu nekih od najpoznatijih pariških znamenitosti i otvorene arene u kojoj+ će se održavati dugo iščekivana natjecanja u breakdanceu i skateboardingu, prostor se može pohvaliti upečatljivim staklenim pročeljem koje koristi boje i kutove kako bi pobudilo radoznalost posjetitelja i pružilo im uvid u otvoren, svijetlom ispunjen prostor u kojem mogu uživati u najintenzivnijem Samsung pop-up iskustvu dosad. Multimedijalno pročelje također će prikazivati slike sportaša iz cijelog svijeta kako bi se slavila ujedinjujuća snaga sporta uz Samsung Galaxy.

Krenite na vizualno putovanje kroz Samsung olimpijsku baštinu

Pri ulasku, posjetitelji će moći saznati više o tome kako Samsung gotovo četiri desetljeća podržava Olimpijske igre, prateći putovanje brenda do postajanja globalnim partnerom Olimpijskih i Paraolimpijskih igara te ulogu koju je njegova tehnologija imala u razvoju i unapređenju Igara. Također će moći pobliže pogledati svaki dosadašnji Olimpijski Edition telefon, uključujući Galaxy Z Flip6 Olympic Edition za Pariz 2024 i prisjetiti se nekih olimpijskih baklji koje datiraju još od Atene 2004.

Usredotočujući se na sadašnjost, nova lokacija Square Marigny ugostit će Openness Monument - sferični zaslon, nalik planetu Zemlji, koji se nalazi u središtu prostora. Uz pomoć službenih maskota Pariza 2024., Phryges, prikazivat će snimke skateboardinga, breakdancea i surfanja – tri najnovija sporta na igrama, kao i Samsung središnju poruku za Pariz 2024., 'Otvorenost uvijek pobjeđuje', i bit će vidljiv iz svakog kuta. Posjetitelji će također imati priliku istražiti najnoviju tehnologiju tvrtke Samsung i otkriti nove načine stvaranja i komunikacije uz Galaxy AI. Moći će isprobati najnovije Samsung mobilne inovacije, uključujući Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 te iskusiti omiljene značajke koje mogu pomoći u svemu, od planiranja besprijekornog putovanja po Parizu do snimanja savršene fotografije.

Otvaranje olimpijskog duha

Posjetitelji će također moći sudjelovati u proslavljenoj olimpijskoj tradiciji razmjene bedževa kroz ekskluzivnu Samsung promociju olimpijskih bedževa. Posjetitelji koji sudjeluju u Galaxy AI iskustvu ili kupe bilo koji proizvod iz Galaxy obitelji dobit će Samsung Pariz 2024 Olimpijski bedž. Poseban sklopivi zid, stvoren od 171 ponovno upotrijebljenih Galaxy Z Fold5 uređaja, također će prikazivati seriju videa o breakdanceu, skateboardingu i surfanju. Koristeći kinetičke produkcijske tehnike, zaslon će pulsirati, stvarajući zadivljujuće i dinamično iskustvo za sve. Olympic™ rendezvous @ Samsung | Square Marigny održat će niz posebnih događanja tijekom ljeta i bit će otvoreno za sve koji žele uroniti u Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024. Bit će otvoren od 10 do 22 sata od 27. srpnja do 11. kolovoza za Olimpijske igre i od 29. kolovoza do 8. rujna za Paraolimpijske igre.

Podizanje olimpijskog i paraolimpijskog iskustva na višu razinu uz Galaxy

Otvaranje ovog novog pop-up iskustva jedan je od mnogih načina na koje će Samsung okupljati sportaše i navijače te doprinijeti napretku Olimpijskih igara i svijeta u cjelini. Tijekom Igara, Samsung će također:

  • Otvoriti olimpijski prijenos koristeći 5G povezanost Galaxy S24 Ultra pametnih telefona za praćenje uživo povijesne ceremonije otvaranja Igara u Parizu 2024. na rijeci Seini i natjecanja u jedrenju u Marseilleu, približavajući tako obožavatelje i gledatelje akciji više nego ikad prije.
  • Poboljšati iskustvo sportaša tijekom Igara i stvoriti nove načine povezivanja uz Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, prvi potpuno prilagođeni olimpijski pametni telefon koji pokreće Galaxy AI, podijeljen gotovo 17.000 olimpijskih i paraolimpijskih sportaša koji se natječu u Parizu 2024.
  • Donijeti novu perspektivu na ceremoniju dodjele medalja, omogućujući sportašima snimanje i dijeljenje pobjedničkog selfija izravno s postolja u Parizu 2024., koristeći Galaxy Z Flip6 Olympic Edition kako bi stvorili još jednu olimpijsku premijeru.

Uz to, Samsung je otvorio svoj Olympic™ rendezvous @ Samsung | Village Plaza 18. srpnja kako bi podržao sportaše koji se natječu u Parizu 2024. i pomogao im maksimalno iskoristiti ovo nevjerojatno vrijeme u njihovim životima uz Galaxy AI. Samsung će također omogućiti 11 univerzalnih stanica za punjenje na ključnim olimpijskim i paraolimpijskim lokacijama kako bi posjetiteljima osigurao mir i omogućio dijeljenje doživotnih uspomena s prijateljima i obitelji.

 

Lifestyle