Launchmetrics
//

Launchmetrics

Tko što radi - ja se kasno pripremam za itekako potrebni godišnji odmor. Dobro, malo sam se previše zagledao u Olimpijske igre tijekom svakog dana, pa je tako vrlo brzo došlo onih poznatih 5 do 12. Bacio sam se na posao i počeo razmišljati gdje ću u Zagrebu obaviti najbolji shopping, a istovremeno se usput i zabaviti i možda pojesti nešto fino. Ipak, shopping nije lak zadatak. Usudio bih se prozvati ga i svojevrsnom olimpijskom disciplinom, jer zahtijeva relativno dobru fizičku spremu, izoštren um i itekako snažne ruke za nošenje silnih vrećica. Nije mi trebalo puno vremena kako bih zaključio da odgovor leži pred kraj naše abecede, u Z Centru! Taman se poklopilo, 09. 08. je Friday’Z, jedan od onih dana kada niske cijene pariraju ovim visokim temperaturama. Bit će to savršena prilika za uzeti prvi dan godišnjeg odmora i iskoristiti ga za cjelodnevno shopping i chill iskustvo!

Iako većinom soliram u svojim shopping maratonima, ovoga sam puta odlučio pozvati prijateljicu Anamariju koja se, poput mene, izrazito kasno sjetila da joj štošta fali u koferu i torbi za plažu. U Z Centar ćemo se zaputiti u prijepodnevnim satima, prije nego nas uhvati još jedan u nizu val vrućine, ali i kako bismo imali što više vremena za shopping. Prije svega smo se zapitali - tko je vidio na takav maraton krenuti praznog želuca? Nije bilo puno lutanja za odgovorom, te smo brzo dogovorili kako ćemo doručak odraditi u Zdravici&Kavici, a poput pravih olimpijaca ćemo odabrati zdrav i hranjiv doručak u obliku jednog od mnogih superfood bowlova uz 10 % popusta ovog Friday'Z-a!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zdravica & Kavica (@zdravica_i_kavica)

Nakon doručka pravih šampiona, proglasit ćemo naše shopping discipline službeno otvorenima! Imamo i borbeni plan, te smo znamo gdje točno idemo ovog petka. Prva stanica našeg maratona će sigurno biti slaganje savršene torbe za plažu. Oboje se obožavamo pržiti na zrakama ljetnog sunca, no svjesni smo da bez dobrog SPF-a i kvalitetnih proizvoda za njegu kože nakon sunčanja ne možemo nigdje. Kao svaki dobar shoppingholičar, bodovi na karticama su nam izuzetno vrijedan ulog, pa ćemo se odmah zaputili u dm gdje za vrijeme ovog Friday’Z zarađujemo 15 puta više bodova na kupnju iznad 25 eura!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli dm Hrvatska (@dm_hrvatska)

Capsule skincare rutinu za godišnji lako slažemo uz popuste u Farmaciji, gdje ćemo uhvatiti svoje omiljene A-derma i Avene proizvode po 20 % povoljnijim cijenama, a tu je i more drugih beauty i skincare brendova po povoljnim cijenama na popustu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laboratoire Dermatologique Avène (@avene)

U Tinkturu svraćamo po njihov viralni piling za lice i tijelo od đumbira, jer kako mi kaže Anamarija, ‘’nakon pilinga koža ravnomjernije tamni’’. Valjalo bi probati, a na tu odluku me definitivno motivirao i popust od 20 % na cijeli njihov asortiman povodom Friday'Z!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tinktura.com | Zagreb (@tinktura_com)

Očigledno ćemo dan započeti s fokusom na ljepotu, a siguran sam kako ću dio shoppinga solirati kada frendica odluči srediti obrve. Ponukana aktualnim ‘’no makeup’’ trendom, odlučila je pripremiti svoje obrve bojanjem kanom za samo 14,4 eura. ‘’Ako su mi oči ogledalo duše, pa valjda i okviri trebaju biti kako spada’’, a gdje drugdje ih prepustiti u ruke stručnjaka nego u Chix Threading Baru!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Obrve • Trepavice • Make up • Trajni lak (@chixthreadingbar)

Dok će ona uživati u Chixu, ja ću se za svoja ogledala duše pobrinuti s kvalitetnom UV zaštitom. Produžit ću do Optike Ande gdje su sunčane i progresivne naočale, kao i kontaktne leće, na fenomenalnom popustu! Odmah su mi za oči zapale kockaste Prada naočale, a uz 25 % Friday'Z popusta neće biti mjesta za neodlučnost. Popust ostvarujem s uvjetom kupnje Kasko osiguranja naočala, što će mi iskreno dobro doći u slučaju da (kao i uvijek) neoprezno sjednem na njih za vrijeme nekog after beach partyja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Optika Anda (@optikaanda)

Anamarija me probudila iz mog sanjarenja o naočalama i podsjetila me na jednu ključnu stavku svake uspješne torbe za plažu. Ovog ljeta ne idemo nigdje bez prijenosnog punjača! Stoga ćemo se zaputili u pohod na punjač, ali i ostale gadgete bez kojih ne možemo ni pomisliti na plažu. U Smart Labu smo na 20 % popusta pronašli prijenosne punjače, a usput ću na 10 % popusta uzeti i Xiaomi bežične slušalice koje će mi se taman slagati s novim naočalama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Xiaomi Hrvatska (@xiaomi.hrvatska)

Iako će ih mnogi nazvati passe, Polaroid instant fotoaparati su savršeni modni i tehno dodatak svakom godišnjem odmoru, a u Tehno Magu su ovog Friday'Z-a 12 % jeftinije! Frendica je jedna od onih koji misle da su passe, pa su nju u ponudi više dojmili Dysonovi beauty uređaji na preko 25 % popusta, kao i razni gadgeti Samsunga i mnogih drugih poznatih brendova koji su također na odličnim popustima. Siguran sam da će iz Z Centra išetati s novim Dyson Air Wrapom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tehno-Mag Hrvatska (@tehnomaghr)

Ovdje će sigurno doći trenutak kada ćemo test izdržljivosti ruku s vrećicama zamijeniti za našu prvu pauzu. Naravno, shopping može biti iscrpljujući, pa ćemo se osvježiti u Z Centru koji nudi odlične restorane i kafiće. Počeli smo u Hugo's, gdje su Gin&Chill promo cijene bile apsolutni hit, a potom smo se preselili u Milky. Pošto smo vjerni sljedbenici one poznate la dolce vita filozofije, zasladit ćemo se velikim i ukusnim palačinkama u Milkyju koje su na ovaj Friday'Z 15 % povoljnije, kao i ostatak njihove ponude. Odluka će pasti na Raffaello palačinke, jer što drugo savršeno opisuje ljeto od bijele čokolade i kokosa?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milky Zagreb (@milky.zagreb)

Pošto smo sada već naveliko bili u godišnjem, ali i olimpijskom raspoloženju, sjetili smo se onoga bez čega ni jedan prvak (u shoppingu ili sportu) ne može, a to su zlato, srebro i dukati. Na naše ugodno iznenađenje, savršene lovorike za ovjenčati naše shopping uspjehe ćemo pronaći u De’Llure, gdje smo vidjeli na 35 % popusta na zlato ovog petka! Oboje smo se odlučili kupiti ogrlice koje asociraju na medalje, ali umjesto čistog metala u sebi imaju i dodatke dragog ili poludragog kamena. Ipak biramo malo više fashion-forward medalje koje su spremne za plažu i party.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli De’llure (@de.llure)

Srebrne medalje smo pronašli u Prahiru i njihovoj novoj Postcards from a dream ljetnoj kolekciji koja je, uz ostatak srebrnog asortimana, za vrijeme sutrašnjeg Friday’Z čak 50 % povoljnije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prahir Fine Jewellery (@prahir_finejewellery)

Brončanu medalju smo ovog ljeta odlučili omotati oko ruke, pa smo u Heta 1892 pronašli omiljene nam retro Casio satove na 10 % popusta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CASIO Watches Europe (@casio_watches_eu)

Iako se naš shopping plan bliži svom kraju, sigurni smo da nam se ni tada neće ići doma! Naravno, otići ćemo na barem jednu rundu League of Legends u uvijek zabavni Hall of Game! Iako nismo neki veliki gejmeri, milenijalci smo - ta nam je igrica definitivno obilježila dio života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hall of Game (@hogesport)

Jedna runda će sigurno prerasti u njih nekoliko, a tome definitivno ide u prilog HOG-ov Friday Night gaming s kojim 6 sati PC igrica dobijemo za samo 7 eura! Okladili smo se u gin koktele, a ni gubitak mi neće teško pasti, pošto će naši custom made Gin&Chill kokteli u Hugo's biti po izrazito dobrim, promotivnim Friday'Z cijenama!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ʜᴜɢᴏ's ʙᴀʀ (@hugos.bar)

Očekivano, u Z Centru smo pronašli sve što nam može ispuniti čitav dan. Od visinskih shopping priprema za godišnji odmor na koji polazimo punih kofera do neizmjerne zabave i dobre hrane, možemo reći da će nam ovo biti jedan izuzetno uspješan Friday'Z. Takav može biti i vaš, jer svake drugog petka u mjesecu Z Centar organizira Friday’Z koji će vas zaista impresionirati, do te mjere da navečer ostanete na koktelu ili igrici više. Stoga ne propustite ovotjedni petak, 09.08., u kojem ćete se zaista dobro opremiti za godišnje odmore ili za nadolazeće prijelazno razdoblje. Vidimo se na Friday'Z danu za popuste i zabavu u Z Centru, gdje vas čeka nezaboravno shopping iskustvo, a možda se i sretnemo!

Lifestyle