//

Već smo pisali o bogatim smeđim tonovima torbi koje dominiraju ove jeseni, no često zaboravimo da je siva torba vječni modni klasik i to s dobrim razlogom. Siva boja nudi jedinstvenu ravnotežu, nenametljiva je, ali svestrana, te se lako uklapa u sve. Brendovi poput Givenchyja, Prade i Chanela predstavili su nove kreacije u ovoj sofisticiranoj nijansi, i još jednom dokazali da siva nije nimalo dosadna. Miu Miu Ivy kožna torba nudi strukturiran siluetu u svjetlosivoj nijansi, savršenu za prijelaz iz dnevnog u večernji look, a Loewe Squeeze torba preko ramena, s mekanim, opuštenim dizajnom i lancem, pruža ležernu, ali elegantnu opciju za one koji žele suptilan statement.

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Kako nositi sive torbe ove jeseni?

Monokromatski chic: Uparite svjetlosivu torbu preko ramena s potpuno crnom kombinacijom kako biste stvorili oštar, kontrastan izgled.

Launchmetrics //

Ležerna elegancija: Odaberite strukturiranu sivu torbu koja ide savršena uz traperice, debeli pleteni džemper i čizme. Siva torba ovdje daje dozu elegancije opuštenom, ugodnom outfitu.

Launchmetrics //

Večernji glamur: Za noćne izlaske, elegantna siva clutch torbica ili mini torba pruža savršen kontrast uz odvažne, statement haljine. Poseban naglasak je na metalik ili ukrašenim sivim torbicama koje podižu i najjednostavnije lookove.

Launchmetrics //

Sive torbe: Investicija za budućnost

Sive torbe je svakako komad koji predstavlja investiciju. Nosit ćete je puno više nego što ste ikada pomislili, pa vam svakako savjetujemo da ove jeseni prihvatite suptilnu moć sive i podignite svoju garderobu torbom koja je jednako svestrana koliko i elegantna. Bilo da tražite prostranu torbu za sve svoje osnovne stvari ili chic večernju torbicu koja ostavlja dojam, u nastavku izdvajamo 6 naših ovosezonskih favorita!

Launchmetrics //
Launchmetrics //

Elle Izbor

Bananas torba
Chloe //

Bananas torba

IVY torba
miu miu //

IVY torba

siva torba
patrizia pepe //

siva torba

pinko torba
answer //

pinko torba

vrećasta torba
zara //

vrećasta torba

Moda