Foto: Goran Čizmešija
//

Foto: Goran Čizmešija

ELFS je ovom kolekcijom najavio novo modno proljeće, a reviju su, u ponedjeljak, u Family Mallu pratili poznati modni znalci među kojima: Anica Kovač, Mia Dimšić, Domenica Žuvela, Ana Gruica, Barbara Nola, Ecija Ojdanić, Mila Elegović, Antonija Blaće, Vlatka Pokos, Borna Kotromanić, Ivana Mišerić i brojni drugi.

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

ELFS-i su nas ovom revijom vratili 20 godina unatrag i podsjetili na najbolje trenutke famozne 2004. godine. Svi se sjećaju njihovih hrabrih kolekcija u kojima su tad dominirale sportske kombinacije mladenačke mode u živopisnim bojama i kombinacijama. Tu su živost i te boje vratili i u ovoj kolekciji! Poznati po scenskim iznenađenjima, ELFS-i su i ovaj put uspjeli iznenaditi publiku glazbom koja je pratila reviju, a koja nas je doslovno odvela na plesne podij 2004. godine uz hitove Britney Spears, Enriquea Iglesiasa, Ushera i drugih zvijezda s početka milenija. Hrabrost koju su ELFS-i donijeli na domaću modnu scenu u svojim počecima otvorila je vrata mnogim mladim dizajnerima nakon njih. Prvi put na hrvatskoj modnoj sceni pojavio se brand koji svojim kolekcijama daje komentar aktualnih društvenih zbivanja, ali na zabavan i neopterećen način. To je poruka i ove slavljeničke kolekcije koju karakterizira vibrantnost i živost.

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

Kako proslaviti 20. rođendan nego malom slavljeničkom haljinom. Ovoga puta 'mala crna' nije u crnoj boji jer ELFS za proslavu bira neonske nijanse pink, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne, žute. Jak koloristički statement oduvijek je bio zaštitni znak ELFS-a te je i ova, slavljenička kolekcija, podsjetila na njihove početke i sportske kombinacije u hrabrim bojama. Duge haljine, strukirane, maxi i midi dužine, sa predimenzioniranim rukavima ili golih ramena naglašenog struka... To su krojevi i haljine u kojima će ELFS žena proslaviti svoje posebne trenutke poput rođendana, maturalne večeri ili vjenčanja. Slavljenička kolekcija predstavila je i odijela također u živim, proljetnim bojama, a zaštitni znak kolekcije ovoga puta nije print niti prepoznatljivi logo nego cvijet koji će sasvim sigurno poželjeti svaka ELFS djevojka. Ručno rađene ruže od organdija koje dolaze u raznim veličinama ove ćemo sezone viđati na haljinama, sakoima ili košuljama. Komad koji zaokružuje svaki look, nosi se hrabr kao choker ogrlica ili kao remen u svim kombinacijama.

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

Prštalo je od boja i euforije na defileu revije koju su popratile ovacije publike. '20 godina je zaista konkretna brojka i svijet oko nas, kao i navike ljudi su se vidno promijenile, a i mi smo kroz svo to vrijeme rasli i mijenjali se. Ono što je konstanta da se trudimo svakom novom kolekcijom nadograditi prethodnu i što želimo da u modi uživaju svi, i hrabri i oni manje hrabri. Na početku nas je pratio mladenački zanos i želja, a danas nam je najveći kompliment vidjeti kako u našim kreacijama uživaju oni za koje smo ih radili. Iako je od naših početaka prošlo 20 godina, mi se i dalje smatramo sretnicima jer radimo posao koji volimo i mislimo da se to prepoznaje. Uvjereni smo da smo i ovom kolekcijom uspjeli donijeti svježinu i živost koju smo osjećali kao klinci s prvim kolekcijama iz 2004.', kažu dizajneri branda Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić.

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

Foto: Goran Čizmešija

Moda