princeza Leonor, princeza Sofia, kraljica Letizia i kralj Felipe
Profimedia //

princeza Leonor, princeza Sofia, kraljica Letizia i kralj Felipe

Kraljica Španjolske ponovno je privukla pažnju ljubitelja mode svojim najnovijim high street izdanjem. Inače poznata po kombiniranju pristupačnih brendove s luksuznom modom, Letizia se tijekom proslave obljetnice Zaklade princeze od Girone pojavila u elegantnoj Mango midi haljini koja je dostupna za svega 35,73 eura. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dress Like Royalty - Queen Letizia of Spain (@queenletiziafashionstyle)

Bež haljina s laskavim naborom u struku i suptilnim prorezom svršeno je istaknula njezinu elegantnu siluetu, a Letizia ju je vješto kombinirala s BOSS sandalama i sofisticiranom bijelom torbicom Caroline Herrere. Svoj izgled upotpunila je ružičasto-zlatnim dijamantnim naušnicama brenda Gold&Roses.

Kraljica je haljinu malo prilagodila tako što joj je irzrezala dugački rukav, a njezina sposobnost da uklopi high street komade u svoju garderobu služi kao odličan primjer kako postići ravnotežu između visoke i niske mode. Unatoč pristupačnoj cijeni, Mango je s ovom haljinom napravio odličan posao, pa je model koji je trenutno na sniženju od 45 %, brzo postao tražen i gotovo rasprodan. 

No, s obzirom na to da ista još uvijek nije dostupna kod nas, odlučili smo "ukrasti" ovaj look i pronaći nekoliko dobrih i povoljnih alternativa. Donosimo ih u nastavku!

Haljina

Cipele

Torba

Naušnice

Moda