Launchmetrics
//

Launchmetrics

Nije tajna da su velike okrugle naušnice ili popularnije zvane hoops, doživjele veliki povratak u protekle dvije sezone. Ovaj model naušnica ima bogatu povijest koja datira od vremena starih Egipćana, pa sve do autohtonih naroda u Africi i Južnoj Americi. Tijekom sedamdesetih i osamdesetih godina, hoops su postale simbolom samopouzdanja i individualnosti, a u modernijoj povijesti proslavile su ih poznate osobe, poput Rihanne, Zendaye i Jennifer Lopez.

S obzirom na to da su trenutno u svim većim high street trgovinama velika sniženja, prošli smo kroz aktualnu ponudu nakita i u Massimo Duttiju pronašli savršene zlatne okrugle naušnice sa štrasom u pola cijene. Tako su umjesto skoro 50 eura, ove naušnice od recikliranog Mjeda dostupne po cijeni od 22,95 eura,

Ono što nas je posebno osvojilo kod istih je nepravilna tekstura u kojoj se krije nekoliko cirkona, a pronašli smo i odgovarajuću narukvicu i prsten, također na popustu, pa tako trenutno možete uhvatiti cijeli komplet koji je idealan za sve svečanije ili dnevne ljetne prigode. 

Koliko god voljeli delikatan nakit, moramo priznati da u ljetnom periodu ipak više težimo prema upečatljivijim komadima poput ogrlica koje na sebi imaju ljetne motive poput školjkica ili bisera. Okrugle naušnice savršeno odgovaraju ovoj kategoriji jer jednostavno podižu svaki ljetni look, a lako se kombiniraju i s ostatkom nakita. Od svih high street brendova, rekli bismo kako Massimo Dutti trenutno ima najbolju ponudu, a ako nam ne vjerujete, u nastavku donosimo još nekoliko komada koje želimo nositi ovo ljeto!

Elle izbor

Moda