Sienna Miller
Profimedia //

Sienna Miller

Glumica Sienne Miller, poznata po svom chic i boho stilu, ponovno je zavirila u arhivu vlastitog ormara i još jednom oživjela trendove koji su u posljednje vrijeme bili zanemareni. Jedan od njih su definitivno kožne hlače, komad koji iako je nezaobilazan u ormarima mnogih, već neko vrijeme nije u fokusu modne scene. Međutim, sudeći po revijama kao što su one JW Andersona i Versacea za proljeće/ljeto 2025., čini se da je Miller ponovno ispred svog vremena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sienna Miller Style (@styleofsiennamiller)

Sienna je cijelu kombinaciju gradila na temelju nostalgičnih modnih trenutaka, od Louis Vuitton pletenog pulovera iz Resort kolekcije Nicolasa Ghesquièrea za 2019. godinu, do Pierre Hardy sandale s blok-petom iz 2015. godine. Uz već spomenute crne kožne hlače brenda Khaite, Sienna je zaokružila izgled kožnim remenom i Prada Antique Nappa Leather torbom u zeleno-sivkastoj boji. 

S povratkom kožnih hlača i nostalgičnih komada koji igraju sve veću ulogu na suvremenoj modnoj sceni, jasno je da i dalje vrijedi pravilo: Sve staro ponovno postaje novo! Ako je Sienna Miller bilo kakav pokazatelj (a svi znamo da je), ove jeseni i zime crne kožne hlače bi mogle voditi glavnu riječ!

Sienna Miller
Profimedia //

Sienna Miller

Sienna Miller u SÉZANE baloneru
Profimedia //

Sienna Miller u SÉZANE baloneru

Evo nekoliko komada s kojima možete rekreirati ovaj look:

Pulover

Hlače

Mango outlet
promo //

Mango outlet 

Remen 

Cipele

Torba

Moda