Jacquemus
instagram //

Jacquemus

Francuski brend Jacquemus službeno je debitirao u New Yorku s novim dućanom smještenim na 147 Spring Streetu, u srcu Soha. Upečatljivi novi izlog odmah privlači pozornost zahvaljujući svojoj ultra-ružičastoj fasadi koja je već osvojila prolaznike i njujoršku modnu elitu. Smjeli ružičasti znak, pričvršćen na bivšu lokaciju Crocs trgovine, nagovještava razigrani, ali sofisticirani stil brend, odnosno estetiku koja je postala sinonim za Jacquemus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Marketinški genije

Službeno otvorenje očekuje se sutra, a brend je prije nekoliko sati na svom službenom Instagram profilu objavi kako će svi posjetitelji, osim u razgledavanju dućana, moći uživati i u doručku, odnosno kroasanu i cijeđenom soku od naranče. U nekim od kutija za doručak pronaći će se i 4 specijalne karte koje će sretni dobitnik moći zamijeniti za La Pochette Rond Carré torbu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Naravno, Jacquemus je ovaj veliki događaj popratio s još nekoliko najavnih objava na Instagramu koje su uključivale ogromnu šalicu kave i komad pizze, kamion u obliku torbe i umanjene najpoznatije znamenitosti Velike Jabuke. Nema sumnje, Jacquemus je već donio djelić francuske estetike i šarma u New York!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JACQUEMUS (@jacquemus)

Savršeno uklapanje u NYC

Ovo je prvi  samostalni dućan brenda u Sjedinjenim Američkim Državama, što predstavlja značajnu prekretnicu na američkom tržištu. Ranije ove godine, Jacquemus je revitalizirao svoje sjedište u Parizu, a brend je također otvorio i butik i restoran u glamuroznom okruženju St. Tropeza. Iako njujorški dućan možda neće imati isti primorski šarm kao onaj u St. Tropezu, nudi izrazito urbani doživljaj koji će zasigurno rezonirati s brojnim obožavateljima brenda u gradu. Za sada su sve oči uprte u veliki ružičasti izlog, pa svi čekamo sutra, kada će se vrata prve trgovine u New Yorku napokon otvoriti!

Jacquemus
instagram //

Jacquemus

Jacquemus
instagram //

Jacquemus

Moda