Jane Iredale
John Pavlish //

Jane Iredale

Čestitke koje su stigle s raznih adresa, od dugogodišnjih korisnica mineralnog make-upa, svjedoče o tome da je hrvatski tim brenda Jane Iredale napravio dobar posao podižući svijest o povezanosti ljepote i zdravlja kože. 

Jeste li ikad pomislili što sve stane u 30 godina? Koliko uspona i  padova, koliko sunca i oluja, koliko sreće i suza... U tri desetljeća Jane  Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako  važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka ne svodi samo na  boje već ima i njegujuću funkciju. U 30 godina Jane Iredale etablirala se kao vodeći svjetski brend clean kozmetike, u čijim su formulama  isključivo prirodni minerali i biljne esencije.  

Slaveći 30. rođendan američkog brenda Jane Iredale, slavimo i 15 godina njegove prisutnosti u Hrvatskoj. Stručni tim tvrtke  DermaCare, zastupnika i distributera Jane Iredale za regiju, od prvog  je dana primjenjivao postulate koje je zacrtala osnivačica brenda – a to je educirati javnost, podizati svijest o međusobnoj povezanosti  ljepote i zdravlja, stalno isticati koliko je važno voditi računa o tome što unosimo u sebe, ali i o tome što nanosimo na sebe. Svijest o tome  da kozmetika treba biti pročišćena od svih potencijalno štetnih sastojaka, koji kroz kožu kao naš najveći organ mogu negativno utjecati na zdravlje, polako se širila. Ovogodišnji apel – Što nosiš na  svojoj koži? - s aktivnostima koje brend tim provodi, gotovo su  prerasle u pokret. Pokret, koji okuplja impresivnu zajednicu žena svih  generacija, povezanih željom da budu njegovane, lijepe no  prvenstveno zdrave – pomoću make-upa koji savršeno prekriva  nedostatke i toliko dugo traje, a s kojim koža može slobodno disati i  zadržati prirodnost. Za sve njih je Jane Iredale pravo rješenje i jedini  odabir.

Svim ženama koje su od prvog dana vjerovale u vrijednosti koje promoviramo, koje su s užitkom koristile Jane Iredale mineralni  make-up i koje su s veseljem dočekivale svaki novi proizvod – HVALA! 

Hvala svima koje su javno, sasvim iskreno, dijelile s drugima svoja  iskustva, koje su vrlo jasno i precizno objašnjavale zašto vole  proizvode Jane Iredale na svojoj koži, koje su bez formalnog  imenovanja postale naše ambasadorice. Danas s ponosom možemo  reći da su naše predstavnice sve žene koje, zajedno s nama, uživaju u  blagodatima koje pruža mineralni make-up Jane Iredale.  

Ovako su nam vjerne klijentice, naše ambasadorice, poželjele sretan rođendan: 

JELENA VELJAČA, glavna urednica magazina Elle 

„Moj apsolutni favorit, i to već deset godina, je Jane Iredale HydroPure Tinted Serum – koji pokriva sve nedostatke, kao što su  podočnjaci od majčinstva, posla i rijetkih noćnih izlazaka, a istodobno je njegujući. Obožavam ga: u kuglicama je, a kad ga stisnem, postaje tekući puder”.

MARTINA MATUŠIN, novinarka 

„Kad se našminkaš ujutro prije posla s Jane Iredale, a koža do navečer zadrži svoj zdravi sjaj, onda znaš da je to pravi make-up. Teško je izdvojiti najbolji proizvod, a ako baš moram, onda je to  Powder Me sa zaštitnim faktorom 30 - lagani puder koji prekriva  nedostatke i istodobno njeguje”. 

VANDA ŠTIMAC, odvjetnica 

„Jako mi je bitno da djeluje na nepravilnosti, u mojem slučaju to su akne. Stoga mi je kod nanošenja kozmetike važno da ne uzrokuje  dodatna začepljenja već da umiruje kožu, odnosno upalne procese na  koži”. 

SILVA STOJANOVIĆ, make-up artistica 

„Jane Iredale uklapa se u moj stil života. Kako ne sadrži komponente koje nisu dobre za kožu i za zdravlje općenito, kao što su parabeni,  sintetički konzervansi, mineralna ulja, umjetne boje i umjetni mirisi, s make-upom Jane Iredale osjećam se sigurno”. 

MAJA UREMOVIĆ, poduzetnica 

„Zato što je prirodan, zato što je mineralan, zato što s njim izgleda mlađe i zato što je jednostavno najbolji. '' 

SANJA VEJNOVIĆ, glumica 

„Jedan od najdražih proizvoda mi je Jane Iredale Pommist  hidratantni sprej, koji učvršćuje mineralnu šminku, ujedno njeguje kožu i daje joj vlagu. Ja ga nanosim ne samo nakon šminkanja, nego u  bilo koje dana njime hidratiziram kožu”. 

MARTINA TOMČIĆ, operna pjevačica 

„Zašto Jane Iredale? Zato jer volim sebe i svoju kožu. I pazim što nanosim na nju kako bi još dugo izgledala kao što izgleda sada”.

JADRANKA ĐOKIĆ, glumica 

„I na sceni i u privatnom životu koristim Smooth Affair Illuminating Glow primer za lice i BB kremu Glow Time. Obožavam ovu  kombinaciju jer tako divno sjeda na kožu da izgledam kao da mi je trideset... Još kad dodam rumenilo u stiku koje ide i na  usnice....mmm čarolija je tu. Sretan rođendan, Jane Iredale!” 

SIMONA ANTONOVIĆ, make-up artistica 

„Koristim Jane Iredale make-up ponajprije zbog jedinstvenih  formulacija na bazi minerala koje pridonose zdravlju kože, dopuštaju  joj da diše pa koža nije sklona iritacijama i pojavi prištića. Ovi  proizvodi naglašavaju prirodnu ljepotu.”  

Ljepota