Tory Burch S25
Launchmetrics //

Tory Burch S25

Cipele s neobičnom petom nisu nikakva novina u modnom svijetu. Loewe i Bottega Veneta predvodnici su najcool modela već duži niz godina, a njima se sada pridružio i američki brend Tory Burch. Ove sezone, tijekom Tjedna mode u New Yorku, u posebnom fokusu je bio njihov najnoviji model cipela na petu, Pierced Pump. 

Must-Have za "cool" djevojke

Ova moderna varijanta klasične cipele savršen je spoj elegancije i smjelosti, što ju čini trenutnim must have komadom među brojnim modnim entuzijastima. Njihova ključna karakteristika je debeli metalni detalj i zakrivljena peta koja transformira inače klasičnu siluetu u suvremeno mini remek-djelo. Privlačnost Pierced Pump modela leži u savršenom balansu između zaigranosti i sofisticiranosti. Unatoč upadljivom metalnom detalju i peti, cipela zadržava bezvremensku eleganciju koja omogućuje prijelaz iz dnevnog u večernji izgled.

Mindy Kaling, Michelle Williams, Jodie Turner-Smith i Elizabeth Olsen samo su neke od slavnih osoba koje su na Tory Burch reviji za proljeće/ljeto 2025. u Brooklynu, primijećene u ovim cipelama. Zahvaljujući svojim elegantnim linijama i hrabrim metalnim ukrasima, cipele su se savršeno uklopile i uz ležerne i uz glamurozne kombinacije, a upravo je ta svestranost ono što ovaj model izdvaja kao ključni trend ove sezone.

Sličan model pronašli smo i kod brenda Victorije Beckham. Victorijin model je nešto odmjereniji, odnosno na sebi nema puno detalja, što neobičnu petu dodatno stavlja u fokus. Bilo da su uparene s trapericama i elegantnim sakoom ili smjelom haljinom, ovaj model cipela na petu savršen je odabir koji će podignuti svaki outfit, pa se tako nameću kao it model za 2024. godinu. 

Moda