SOFIA COELHO
Instagram //

SOFIA COELHO

Ako ste ovih dana prošetali po shopping centrima i raznim modnim trgovinama sigurno ste primijetili barem nekoliko modnih komada u kravljem uzorku. Od modnih pista, do gradskih ulica, ovaj životinjski uzorak vodi glavnu riječ ove sezone, pa su tako puloveri, suknje, hlače, jakne i ostali modni komadi u kravljem uzorku apsolutni must have jeseni. 

Izgleda kako će western estetika biti u fokusu i ove sezone jer su čizme u kravljem uzorku postale jedan od najtraženijih komada. Osim što izgledaju unikatno, savršeno se uklapaju u razne kombinacije s obzirom na to da je kravlji uzorak manje-više neutralan, odnosno sastoji se od bijele, smeđe i crne boje.

Kako kombinirati kravlji uzorak?

Iako na prvi pogled može izgledati izazovno za kombiniranje, kravlji uzorak je zapravo prilično jednostavan za stiliziranje. Najbolje ga je nositi uz neutralne tonove poput crne, bijele ili bež boje, kako bi print došao do izražaja. Ako ste malo hrabriji, možete ga kombinirati s drugim životinjskim uzorcima ili čak s bojama poput crvene i zelene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli PAULINE (@_paulineleroy_)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Jedan od ključnih savjeta je zadržati ravnotežu. Ako nosite odjevni komad u kravljem uzorku, ostatak outfita neka bude minimalistički kako bi uzorak bio u prvom planu. Dodaci poput torbica ili remena u kravljem uzorku mogu biti savršeni način da dodate ovaj trend svojoj garderobi bez da previše riskirate ili izlazite iz zone komfora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Evi (@eviwave)

Kravlji uzorak neosporno je jedan od najvećih modnih hitova ove jeseni, a mi u nastavku izdvajamo nekoliko komada koji su idealni za sve one koji žele ostaviti snažan dojam ove sezone.

Elle Izbor

Moda