@cocobeautea
Instagram //

@cocobeautea

Ako moramo izdvojiti jednu torbu kao najpoželjniju ove sezone to bi definitivno bila Margaux torba brenda The Row. Ovaj model savršeno utjelovljuje minimalistički luksuz po kojem su dizajnerice Mary-Kate i Ashley Olsen postale prepoznatljive. Izrađena je od najfinije baršunaste kože, a istovremeno je dovoljno praktična za svakodnevno nošenje. Njezin dizajn karakteriziraju čiste linije i mekana tekstura, a dostupna je u nekoliko boja i veličinama kako bi odgovarala različitim potrebama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELLE Croatia (@ellecroatia) द्वारा साझा की गई पोस्ट

The Row Margaux torba savršen je dodatak ormaru svake žene koja želi postići sofisticiran izgled bez suvišnih detalja, no ima jednu veliku manu. To je vrtoglava cijena od skoro 8 tisuća eura. Filozofija brenda The Row od početaka je da u fokusu budu kvalitetni i skupocjeni komadi koje nemaju svi, no s ovom torbom su malo izašli iz okvira ekskluzivnosti koja im je bila najveći adut. Popularnost modela je naravno dovele do bezbroj duplića po high street trgovinama, a iako u njihovoj ponudi ima nekoliki dobrih zamjena i dalje nismo pronašli model koji je baš dobra kopija The Row torbe. 

Odličan duplić

Listajući Instagramom, naišli smo na brend Soera koji u ponudi ima nekoliko jako dobrih kopija luksuznih torbica. Tako smo pronašli gotovo vizualno identičnu Margaux torbu dostupnu po cijeni od 57,95 eura. Naravno, torba se kvalitetom ne može usporediti s originalom, no vizualno mu itekako može parirati. Čitajući recenzije, mnogi su poprilično zadovoljni torbom i njezinom veličinom, a jedna osoba je čak napisala da uživo daje dojam luksuznog komada. 

Je li to istina ne znamo, ali ako sebi ne možete priuštiti The Row torbu, a jako vam se sviđa ovaj model, njemački brend Soera možda može biti jedna od dobrih zamjena.

Moda