Chufy
Launchmetrics //

Chufy

jesec u Vodenjaku potiče nas da budemo otvoreni za nove ideje i da se angažiramo u aktivnostima koje promiču zajedništvo i napredak. Očekujte da će ovaj tranzit potaknuti osjećaj neovisnosti i želju za eksperimentiranjem, dok ćemo istovremeno tražiti nove načine kako bismo poboljšali svoje okoline i zajednice. Sada je vrijeme da budemo hrabri i da se otvorimo prema budućnosti s novom perspektivom.

 

Ovan 

Ovaj tjedan će vam pomoći da pronađete svoje mjesto pod suncem. Mjesec u Vodenjaku početkom tjedna osvijetlit će vaš potencijal i unijeti puno pozitivne energije u vaš društveni život. Mjesec u Ribama pomoći će vam restrukturirati planove kako bi se uskladili s novom energijom. Nakon što se Mjesec vrati u vaš znak ovog tjedna, počet ćete se osjećati spremni preuzeti više odgovornosti.  

Bik 

Početkom tjedna Mars će izazvati napetost s Mjesecom u Vodenjaku. Revizija i suzdržavanje pomoći će vam izbjeći sukobe. Mjesec u Ribama oživjet će vaš društveni kalendar, pa provedite vrijeme s ljudima koje volite i radite nešto uzbudljivo. Ako tijekom vikenda želite usporiti, Mjesec u Ovnu podsjetit će vas da slušate svoje srce i budete strpljiviji.

Blizanci 

Kao zračni znak, Mjesec u Vodenjaku će vam pružiti potrebni zamah za uspjeh dok Saturn restrukturira vašu kuću karijere. Mjesec u Ribama označava razdoblje planiranja i izgradnje, a kada napravi sekstil s Marsom u Biku, mogli biste se iznenaditi vlastitim postignućima. Mjesec u Ovnu potiče vas da idete naprijed i borite se za svoje snove, pružajući kolektivu sličan osjećaj kao u sezoni Blizanaca.

Rak 

Vaša sezona će imati dubok utjecaj i pomoći će vam da se vratimo na pravi put. Tjedan počinje s Mjesecom u Vodenjaku, potičući vas na promišljanje o odnosima i donoseći dozu optimizma dok se Mjesec udružuje s Jupiterom, pružajući nam osjećaj nade. Energija će se pojačati s Mjesecom u Ribama od 26. lipnja, otvarajući vam srce i um. U idućih nekoliko dana možete očekivati da ćete postići puno. Naposljetku, Mjesec u Ovnu će vam pomoći da se osjećate trijumfalno, samopouzdano i spremno za osvajanje svijeta.

Lav 

Početak tjedna s Mjesecom u Vodenjaku donosi živahnu energiju u vaše odnose, čineći stvari malo uzbudljivijima. Mjesec pravi trigon s Jupiterom, što vam pomaže privući važne veze i probuditi unutarnjeg avanturista. Mjesec u Ribama podržava vaše planove i svrhu, olakšavajući razvoj budućih planova. Kasnije tijekom tjedna, s Mjesecom u Ovnu, možete dati krila svojim snovima i pomoći im da se ostvare.

Djevica 

Naporan rad može biti izazovan u ovom razdoblju, ali Mjesec u Vodenjaku će unaprijediti vaše vještine upravljanja vremenom. Mjesec u Ribama donosi više optimizma na poslu ili u suradničkim područjima. Osjećate se smirenije i spremnije za suočavanje s izazovima. Mjesec u Ovnu vam omogućuje dublje uranjanje u sebe i otkrivanje novih aspekata osobnosti koji će vam pomoći da iskoristite svoje potencijale.

Vaga 

Ovog tjedna će se fokusirati na razvoj, s Mjesecom u Vodenjaku koji će stvoriti konjunkciju s Plutonom, najavljujući intenzivno razdoblje. Ovaj tranzit može potaknuti procjenu vaših odnosa i pomoći vam da bolje razumijete što tražite u ljubavi. Mjesec u Ribama će donijeti iscjeljenje i otvoriti vaše srce, pripremajući vas za više romantike koju Mjesec u Ovnu može unijeti u vaš svijet.

Škorpion 

Početak tjedna obilježava Mjesec u Vodenjaku, koji pravi kvadrat prema vašem znaku i pomaže vam prevladati strahove. Sada je vrijeme da obučete svoj novi oklop i osjećate se hrabrim, posebno uz poticaj Mjeseca u Ribu koji vas čini osjećajem nezaustavljivosti. Stvari se smiruju s dolaskom Mjeseca u Ovna, što vam pomaže da bolje osjetite svoje emocije i dublje se povežete sa svojim ciljevima. Budući izazovi ispred vas mogu vas ispuniti većim optimizmom.

Strijelac 

Ovotjedni tranziti mogu potaknuti vaše velike snove. Mjesec u Vodenjaku donosi vam mentalnu energiju i inspiraciju, spremni ste za nove izazove. S Mjesecom u Ribama možete ponovno otkriti svoje ambicije i projekte, što će vam pomoći da naučite biti više diplomatski i prilagoditi se promjenjivom okruženju na poslu ili u školi. Mjesec u Ovnu pravi trigon s vašim znakom, potičući vašu kreativnost. Otvaranje srca također može donijeti sreću u ljubavi.

Jarac

Položaj mjeseca ovog tjedna donosi vam više poslovne odgovornosti. Ipak, Mjesec u Ovnu vas podsjeća da si povremeno trebate priuštiti pauzu. Tijekom ove sezone doživljavate značajan rast. To je vaš podsjetnik da se brinete o sebi kada se nađete u mreži obveza.

Vodenjak 

Ovog tjedna će strpljenje biti ključno, jer će vas dva Mjeseca u Saturnovom znaku usporiti. Mjesec u vašem znaku će se uskladiti s Plutonom, stvarajući temelje za nova poglavlja u vašoj osobnoj evoluciji. Mjesec u Ribama donosi naglasak na naporan rad i planiranje. Buđenje Mjeseca u Ovnu podsjeća na energiju Mjeseca u Jarcu još jednom. Iako možda osjećate pritisak obaveza, pokušajte ubaciti malo zabave kad god je to moguće.

Ribe 

Mjesec u Vodenjaku pomaže vam da pronađete nove pristupe učenju i eksperimentiranju. Kasnije, Mjesec u Ovnu donosi optimizam i hrabrost za pokretanje novih planova. Sezona Raka će biti vrijeme kada se možete osjećati optimistično u vezi s provedbom tih planova i možda ćete biti uzbuđeni zbog njihovog budućeg rasta.

 

 

Horoskop