Instagram
@jonathan.anderson //

Instagram

X korisnica @giannarosinaa prvobitno je na platformi objavila ogromnu rajčicu koja je kasnije naišla na razne komentare drugih korisnika, no @homocowboi je vrlo brzo citirao objavu i izjavio kako je "ova rajčica vrlo Loewe". Rajčica i meme su vrlo brzo postali viralni, a zapeli su za oko i nagrađivanom kreativnom direktoru Loewea, Jonathanu Andersonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jonathan Anderson (@jonathan.anderson)

Anderson je objavio viralni meme i interakciju oko rajčice na svom Instagramu, te je time podigao još više prašine oko takozvane Loewe rajčice. Kako je sve više i više modne zajednice postajalo svjesno ovog prirodnog remek-djela, Anderson je odlučio iskoristiti gore spomenutu buku kako bi stvorio pravi nosivi komad. Sinoć je objavio na Instagramu kratki video torbice inspirirane rajčicama, te ju je nazvao "Loewe meme u stvarnost". Čini se da je torba izrađena od crvene kože i oblikovana u oblik sličan dotičnoj rajčici, sa svim svojim utorima i rubovima. Drška je u zlatnoj boji, a na samom vrhu otvora torbice ju krasi Loewe logo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jonathan Anderson (@jonathan.anderson)

Iako komad još nije spreman za kupnju, ova torbica je već na mentalnoj listi želja mnogih. Sigurni smo kako će revija za narednu sezonu biti krcata motivom rajčice, a jedno je sigurno - tomato girl summer trend će živjeti bar još jednu sezonu.

Moda