Instagram
@maysabarros__ //

Instagram

Već dugo su popularne tennis narukvice – jednostavne narukvice koje se sastoje od niza identičnih dragih ili poludragih kamenčića postavljenih u metalni okvir, a svojim blještavilom uvijek budu primijećene. Upravo ova narukvica je kombinacija tenis narukvice i klasične cable chain YSL narukvice (Cassandre charm bracelet), u elegantnom i minimalističnom stilu. 

Pola narukvice krase kristali, u stilu tennis narukvice, dok je polovica običan cable lanac. Cassandre model ukrašava plosnata pločica na kojoj je ugraviran natpis Saint Laurent Paris i sam privjesak s prepoznatljivim logom YSL-a.

Narukvica dolazi u dvije veličine te je svaka veličina dodatno podesiva, da ju možete nositi više uz ruku ili loose, ovisno o tome kako je vama draže. Može se nositi u različitim prigodama, od svakodnevnih do svečanih, te ju možete nositi samu ili nadopuniti ostalim narukvicama, za više chunky izgled. Dostupna je u dvije boje, pa je idealna za ljubiteljice zlatnog ali i za silver girlies. 

Ova elegantna narukvica s potpisom YSL – a, izrađena je od mjeda, pa ne trebate brinuti o tome hoće li promijeniti izgled u dodiru s vodom. Puni naziv narukvice je Cassandre charm bracelet in metal and rhinestone, a možete ju pronaći na YSL stranici, te ćete za nju izdvojiti 350 eura.

Moda