Rihanna
Profimedia //

Rihanna

Rujan označava vrhunac modne sezone, a trenutno se cijela modna industrija preselila u New York, grad koji predstavlja živo središte stila, kreativnosti i inovacije. Slavne osobe, influenceri i insajderi industrije okupljaju se na brojnim modnim revijama kako bi pokazali svoj osobni stil iz prvih redova, pa su tako ovogodišnje revije za proljeće/ljeto 2025. već donijele nezaboravne trenutke.

Možda najbolji primjer je Rihanna, pop superzvijezda i modna mogulica koja je privukla pažnju svojim pojavljivanjem na reviji francuskog modnog brenda Alaïa. Odjevena u mrežastu Alaïa haljinu s kristalima, Rihanna je pustila prozirni odjevni predmet da joj pada s ramena i još jednom pokazala zašto je smatraju jednom od najodvažnijih stilskih ikona današnjice. Njezin izgled zapravo je referenca na look koji je 90-ih za brend nosila Naomi Campbell, koja je također bila na reviji. 

Za još jedan upečatljiv trenutak krivi su Ushera i Jill Biden, koji su se zajedno fotografirali na reviji Ralpha Laurena. Usherova uglađena odjevna kombinacija i dotjerana odjeća dr. Biden savršeno su dočarali klasična, bezvremenski stil, po kojem je Ralph i poznat. Na reviji se pojavila i mega popularna Nara Smith kao i Joey King i Kacey Musgraves.

Off-White revija također je privukla velika glazbena imena poput Zayna i Camile Cabello, a na istoj je bila i teniska zvijezda Aryna Sabalenka. Glumica Brooke Shields jučer se pojavila na Tommy Hilfiger revija, a za još najboljih celebrity lookova koji su do sada obilježili Tjedan mode u New Yorku, nastavite listati!

 

Moda