Fotografije: Instagram @f1
Instagram //

@f1

Monako je prošlog vikenda bio središte okupljanja najpoznatijih celebritya. Razlog? Velika nagrada Monaka koja jedna od najpoznatijih utrka Formule 1. Glavni grad Monaka, Monte Carlo tako je postao mjesto okupljanja ljudi iz svijeta glazbe, filmske industrije i sporta. Iako je već godinama postao običaj da celebrityi prisustuju utrkama Formule 1, Monako je ipak posebniji. Glavni fokus vikenda bila je nedjeljna utrka u kojoj je slavio Ferrarijev vozač Charles Leclerc, ovaj prestižni sportski događaj donio nam je puno zanimljivih modnih trenutaka. 

Čast da označi kraj utrke i maše se kockastom zastavicom pripala je nogometašu Kylian Mbappeu, a osim njega trkaćim stazama prije same utrke prošetali su drugi celebrity. Sportski događaj nisu propustile ni manekenke Winnie Harlow i Ashley Graham i Emily Ratajkowski. Među uzvanicima našlo se nekoliko dj-a poput Peggy Gou i Diplo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peggy Gou 구 (@peggygou_)

Kao i svake godine nakon utrke nagrade su dodijelili princ Albert II. od Monaka i njegova supruga princeza Charlene od Monaka. Princeza je za tu prigodu nosila kombinaciju kraljevsko plave boje. Riječ je o kombinezonu s naglašenim strukom, a cijelu kombinaciju upotpunila je crnim cipelama s niskom petom. Od modnih dodataka imala je još crne sunčane naočale i naušnice u obliku zvijezde. Ovo je jedna od rijetkih prigoda na kojoj imamo prilike vidjeti princezu koja se ne pojavljuje često u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @hshprincealbertii

Lifestyle