IMAXTree by Launchmetrics
//

IMAXTree by Launchmetrics

Nakon obiteljskog doručka i ručka za Uskrs često čujemo rečenicu „od ponedjeljka smo na dijeti“, ali to se rijetko kad provede u djelo. Ne morate ići na dijetu, ali uz ovih pet cool aktivnosti neradni dan neće biti dosadan, a vi ćete se zabaviti i uz neke od njih  izgubiti koju kaloriju od Uskrsa.

Izložba oldtimera

Ovaj Uskršnji ponedjeljak rezervirajte za uživanje u starim automobilima tj. oldtimerima. Na zagrebačkom Europskom trgu od 11-14 sati održat će se još jedna izložba oldtimera. Idealna aktivnost za ljubitelje lijepih automobila, nekih prošlih vremena i brzine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zagreb Events (@zagrebackidogadaji)

 

Planinarenje

Kada ste zadnji put išli na planinarenje? Ako se ne možete sjetiti odgovora, možda je danas savršen dan da to promijenite. Izlazak u prirodu i boravak na svježem zraku uvijek je dobra ideja, a posebno nakon bogatog uskršnjeg doručka i ručka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medvednica trail (@medvednicatrail)

 

Piknik

Ako niste skloni planinarenju i draže su vam jednostavnije aktivnosti u prirodi pripremite stvari za piknik. U Zagrebu ima puno zelenih površina od Maksimira, Zrinjevca, Bundeka ili Jaruna gdje možete uzeti košaricu s ostacima od Uskrsa i uz dobro društvo uživati u hrani i druženju na otvorenom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Piazzolla | Torino (@piazzus)

 

Netflix and chill

Za one koje ne mogu odoljeti udobnosti svoga doma i žele ostati kod kuće Netflix and chill je najbolja opcija. Pronađite komediju koja će vas nasmijati do suza ili neki feel good romantičan film, pripremite kokice i uživajte u danu provedenom ispred televizora. Ako ste još uvijek u uskrsnom raspoloženju, definitivno pogledajte nešto s našeg popisa najboljih prigodnih filmova ovdje!

Easter Parade (IMDb)

Easter Parade (IMDb)

Vožnja biciklom

Ako niste dugo biciklirali onda ovaj dan provedite na biciklima. Bilo da izaberete vožnju po gradskim ulicama ili u prirodi, boravak na svježem zraku je najbitniji. Također ovo je aktivnost u koju se može uključiti cijela obitelj, a ako je želite učiniti zabavnijom možete se natjecati tko će prvi doći do odredišta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by pinkdot.gr (@pinkdot.gr)

 

 

Lifestyle