Poliklinika mazalin
promo //

Poliklinika mazalin

Znate li da naše srce svakodnevno napravi oko 115.000 otkucaja i “ispumpa” preko 7.200 litara krvi kroz 96.500 kilometara krvnih žila? To je dovoljna dužina da se njima Zemlja omota oko ekvatora! Kardiološke su bolesti među najučestalijim u suvremenom svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Kako biste svoje srce održavali zdravim, u Poliklinici Mazalin odsad možete napraviti kompletan kardiološki pregled na najsuvremenijim uređajima nove generacije, a tim vrhunskih kardiologa i internista posvećen je prevenciji, dijagnostici i liječenju bolesti srca i krvnih žila.

Na čelu novootvorenog odjela kardiologije zagrebačke Poliklinike Mazalin je dr.med. Petar Pekić, specijalist interne medicine, subspecijalist kardiologije.

“Iznimno smo ponosni što u našoj poliklinici odsad svi naši pacijenti mogu dobiti sveobuhvatnu njegu u području kardiologije, a dr. Pekić već se sjajno uklopio u naš tim vrhunskih stručnjaka. U Poliklinici Mazalin na prvom su nam mjestu naši pacijenti, kojima pristupamo s posebnom pažnjom i trudimo se kroz razgovor dobiti cjelokupnu sliku njihova stanja. Zato nam je izrazito važno da svi liječnici u timu imaju iste vrijednosti te da su vrhunski stručnjaci koji su na raspolaganju našim pacijentima”, rekla je ravnateljica Poliklinike, Tihana Mazalin.

Tako odsad u Poliklinici Mazalin, osim kontrolnog, preoperativnog i sportskog kardiološkog pregleda, možete obaviti i ultrazvuk srca, aritmologiju, holter EKG i dopler perifernih arterija i vena.

U zagrebačkoj Poliklinici Mazalin danas radi preko 15 vrhunskih stručnjaka, a osim u području kardiologije i interne medicine, pružaju sveobuhvatnu zdravstvenu njegu i iz ginekologije i vođenja trudnoće, radiologije, dermatologije, endokrinologije te estetskih tretmana u sklopu sestrinske firme.

Lifestyle