Split
unsplash //

Split

Nećemo se lagati, godišnji odmor ne znači ujedno i odmor od shoppinga. Našu omiljenu aktivnost lako možemo provoditi u raznim trgovačkim centrima širom naše obale, ali i u luksuznim hotelskim trgovinama koje pariraju i najvećim mekama shoppinga. Ipak, ako ste u potrazi za održivijom varijantom shoppinga na moru, onda će vam definitivno pomoći popis jedinstvenih second hand i vintage trgovina koje smo pronašli na moru!

Second hand Secondchance, Dubrovnik

Dubrovnik je ove godine dobio svoju prvu trgovinu vintage odjeće, a otvorila ju je kostimografkinja Duška Nesić. Secondchance u svojoj ponudi ima razne modne komade, uključujući i neke od poznatih svjetskih brendova. Smjestio se uzduž Obale Pavla Ivana II, pa je usput savršena postaja za shopping pri odlasku s plaže!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ♻️ Second Hand Store (@secondhand_is_secondchance)

Vintage Love, Šibenik

U uskim šibenskim ulicama ćete lako naletjeti na odlične trgovine s unikatnim komadima, no nas je itekako impresionirao vintage shop Vintage Love. Osim fenomenalnih modnih komada iz raznih stilskih perioda, Vintage Love u svojoj ponudi ima i razne, starinske dekoracije za dom i prostor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vintage Love (@vintage_love_sibenik)

Mishka Vintage, Split

Nedaleko od Parka Mladosti se smjestio pravi splitski vintage dragulj. Mishka Vintage nudi veliki izbor brendiranih second hand komada poput Moschina, Armanija i drugih poznatih dizajnera. Ako ovog ljeta nemate Split u planu, Mishka ima i online trgovinu u kojoj na dnevnoj bazi možete vidjeti nove stvari koje su u prodaji!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mishka 🌸 (@vintagemishka)

Vintage Room, Rijeka

Vintage Room se diči kvalitetom svoje second hand i vintage robe koja je najčešće izrađena od kvalitetnih i održivih materijala poput svile, tvida i vune. Fokusirani su na old school estetiku iz osamdesetih i ranijih modnih razdoblja, pa je ovo savršeno mjesto za sve ljubitelje retro stilova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vintage Room (@vintage_room.rijeka)

Wave, Labin

Vintage trgovinu Wave u Labinu hvale mnogi domaći, ali i strani turisti. Pažljivo odabrana, često šarena ponuda je zaista impresivna, a Vintage Wave slovi za jedno od najboljih second hand lokacija u Istri!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vintage Wave (@vintagewave.shop)

Lifestyle