Foto: Unsplash
Foto: Unsplash //

Foto: Unsplash

Na TikToku ste u posljednje vrijeme sigurno naišli na barem jedan video u kojem netko nanosi čudan plavi proizvod na usne. Riječ je o Wonderskin Lip Stain proizvodu koji je postao viralna senzacija. S pomoću ovog proizvoda postižete definiranu liniju usana i suptilnu ružičastu boju, koju inače trajno možete dobiti jedino popularnom metodom tetoviranja usana. Ono najbolje kod ovog proizvoda je to što je uistinu dugotrajan, odnosno u usporedbi za običnim olovkama i ruževima za usne, ovaj proizvod na usnama traje cijeli dan, a izrazito ga je lagano nanijeti. 

@wonderskin Drop the emoji & Lip Stain Masque shade you're going for in the comments ⬇️ #wonderskin #wonderskinlipstain #lipstain #liptint ♬ original sound - Wonderskin Beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli WONDERSKIN (@wonderskin)

Kako se koristi?

Proizvod prvotno na usnama izgleda kao plava maska iznenađujućeg kontrasta u odnosu na konačnu nijansu. Nakon što maska odstoji samo minutu, jednostavno je ogulite kako biste otkrili prekrasan ružičasti ton koji traje cijeli dan, bez razmazivanja ili blijeđenja. Nakon ovog postupka, na usne možete nanijeti olovku, ruž, sjaj i sve ostale proizvode koje biste inače nanijeli, ali kako brojni influenceri na TikToku govore, ružičasta podloga koju postignete sa spomenutim lip tintom, omogućuje vam da krajnji rezultat izgleda puno bolje i punije. 

@ellen_porterr @Wonderskin Beauty ♬ original sound - ellen_porterr

Ovakav način šminkanja usana, sve je više popularan u svakodnevnoj rutini mnogih, pa osim spomenutog lip tinta, u nastavku donosimo još nekoliko proizvoda koji su dostupni na našem tržištu, a daju jednak efekt: 

Ljepota