Zara home promo
//

Zara home promo

Zara Home je predstavila novu kolekciju koja je nastala u suradnji s uglednim belgijskim arhitektom Vincetom van Duysenom. Kolekcija nosi naziv Modern Sanctuary, a odiše zen raspoloženjem u kojem ćete se moći maksimalno opustiti. Suradnje poznatih high street brendova s dizajnerima ili arhitektima uvijek oduševe, a ova kolekcija nije iznimka. 

Kada jedan od najpoznatijih high street brendova poput Zare Home udruži snage s uglednim belgijskim arhitektom Vincetom van Duysenom rezultat ne može razočarati. Osim što je kolekcija puna komada koje bismo odmah poželjeli u vlastitom domu daje nam dašak luksuza. Prevladavaju klasični komadi koji su napravljeni od drveta hrasta, oraha ili jasena, ali imaju elegantni twist. Većina kolekcije odiše zen raspoloženjem i jednostavnim geometrijskim linijama koje će odgovarati svakom prostoru. 

Vincet van Duysen je inače belgijski arhitekt koji radi u Antwerpu gdje ima svoj studio. Nedavno je postao novi suradnik Zara Home-a pa je tako njegova nova kolekcija s tim brendom inspirirana svakodnevnim životom i funkcionalnošću. Komadi su osmišljeni tako da se jednostavno uklope u ostatak prostora te potiču lakoću postojanja. 

U Modern Sanctuary kolekciji pronašli smo nekoliko odličnih komada namještaja koje bismo odmah htjeli imati u stanu!

Lifestyle