Predstavljanje hotela
Zepter hoteli //

Predstavljanje hotela

Njihove prestižne lokacije u Srbiji, te Bosni i Hercegovini, omogućuju gostima jedinstveno iskustvo u kojem wellbeing i priroda idu ruku pod ruku.

Službeno predstavljanje Zepter hotela u Hrvatskoj održala je Kata Pavlović, izvršna direktorica Zeptera Hrvatska. Predstavila je šest hotela iz grupacije. Nalaze se u Beogradu, Vrnjačkoj Banji, Bajinoj Bašti i Perućcu (Srbija), te Banjoj Luci i Kozarskoj Dubici (BiH). Svi hoteli imaju po četiri zvjezdice.

Tom prilikom, naglašeni su ključni elementi brenda: ekskluzivnost, inovativnost i predanost kvaliteti. Zepter Hotels nije samo mjesto za odmor, već prostor za promicanje zdravlja i blagostanja, čime se izdvajaju na tržištu luksuznih hotela. Vlado Šestan je s novinarima i turističkim agencijama podijelio iskustva boravka u hotelima. Naglasio je odlične lokacije za obiteljske vikende te mogućnosti organizacije team buildinga i poslovnih evenata. 

Svaki Zepter hotel ima specifične karakteristike koje zadovoljavaju različite potrebe gostiju. Zepter Hotel Beograd, smješten u srcu srpske prijestolnice, prvenstveno je poslovni, no nudi i moderni zatvoreni bazen, jacuzzi, saune i hotelski vrt, dok je Zepter Hotel Vrnjačka Banja poznat po svojim konferencijskim kapacitetima i termomineralnim vodama. Zepter Hotel Drina u Bajinoj Bašti je popularan među sportašima zbog izvrsnih uvjeta za sportske pripreme, dok hoteli u Bosanskoj Dubici i Banja Luci privlače goste elegantnim smještajem, wellness sadržajima i gastronomski bogatim restoranima. Oba se nalaze u središtu mjesta.

S vizijom zdravog načina života, Zepter Hotels nastoji stvoriti nezaboravno iskustvo za svakog gosta, integrirajući prirodne resurse i luksuzne usluge. Njihova dugoročna strategija zasnovana na inovaciji i vrhunskoj usluzi čini ih prepoznatljivim brendom u svijetu regionalnog luksuznog turizma.

Lifestyle