Wizi x Baby Center
promo //

Wizi x Baby Center

Prepoznajući važnost sigurne vožnje, FreeON i Baby Center ujedinili su snage s Wizijem (bivši Cammeo) kako bi osigurali da svi roditelji imaju pristup kvalitetnim autosjedalicama i da ih koriste dosljedno, bez obzira na način prijevoza. 

Autosjedalice su dizajnirane da pružaju optimalnu sigurnost i udobnost djeci, smanjujući rizik od ozljeda u slučaju nesreće. Iako su roditelji svjesni važnosti autosjedalica, često se zaboravlja na njihovu primjenu u taksijima, gdje djeca također moraju biti sigurna.

Upoznajte FreeON Space

Jedan od najnovijih modela koji je privukao veliku pažnju je FreeON Space autosjedalica. Ova inovativna autosjedalica dizajnirana je s naglaskom na sigurnost i udobnost, pružajući roditeljima mir dok su njihova djeca u vožnji. Space autosjedalica bit će jedna od mnogih koje će biti predstavljene na sajmu u Family Mallu. 

Sjedalicu mogu koristiti djeca od rođenja pa sve do približno 12 godina (0-36 kg). To znači da raste s djetetom, prilagođavajući se njegovim potrebama u različitim fazama razvoja. Baza autosjedalice se može okretati za 360 stupnjeva, što znatno olakšava stavljanje i vađenje djeteta iz sjedalice. Također, ova funkcija  omogućava lako prebacivanje između položaja okrenutih prema natrag i prema naprijed.

Autosjedalica se montira s pomoću ISOFIX sustava, koji osigurava sigurno i stabilno pričvršćivanje sjedalice u vozilo. Ovaj sustav smanjuje mogućnost pogrešnog postavljanja sjedalice. Naslon za glavu može se prilagođavati u više položaja kako bi se prilagodio rastu djeteta, pružajući optimalnu podršku i sigurnost tijekom vožnje. Opremljena je sigurnosnim pojasevima u pet točaka koji osiguravaju sigurno držanje djeteta u sjedalu tijekom vožnje.

Popust na sajmu u Family Mallu

Kako bi dodatno potaknuli roditelje na ulaganje u sigurnost svoje djece, Baby Center nudi posebnu promociju: 20 % popusta na sve autosjedalice, uključujući FreeON Space, u svojim trgovinama i na web shopu www.babycenter.hr. Ova ponuda vrijedi tijekom trajanja sajma u Family Mallu, čime se želi omogućiti što većem broju roditelja da osiguraju najbolje za svoju djecu po povoljnijim uvjetima. 

Posjetite sajam u Family Mallu i osigurajte vrhunsku zaštitu za svoje dijete uz FreeON i Baby Center. Pratite Baby Center na Instagramu koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. 

Lifestyle