Unsplash //

Koliko god volimo Zagreb, moramo priznati da mu, baš kao i svakom većem gradu, nedostaje mirnih mjesta na kojima možemo popiti kavu vikendom ili nakon napornog radnog dana. Osim Jaruna i Bundeka, Park Maksimir savršeno je odredište za sve one koji traže mir i bijeg u prirodu, a u ovoj zelenoj oazi nedavno se smjestila nova terasa i kućica Mirna koliba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Željka Molnar (@lia_stazia)

Ova kućica idealno je mjesto za uživanje u toplom napitku uz promatranje šarenog jesenskog pejzaža, a u ponudi nudi razne vrste kave, uključujući i opcije s biljnim mlijekom, svježe cijeđeni sokovi, te prirodne sokove od lavande, bazge i mente. Mirna koliba nije zamišljena kao tipični kafić, već kao mjesto za opuštanje, okrjepu i uživanje u prirodnim ljepotama Maksimira. pa  tako pruža dojam potpune izoliranosti od grada, unatoč blizini urbanog središta. 

Stoga, ako ove jeseni tražite savršeno mjesto za jesenski predah u prirodi, Mirna koliba u parku Maksimir idealan je izbor. Šuštanju lišća, miris svježe kave i spokojan pogled na jezero sve je što nam treba za oporavak od završetka ljeta i post-godišnjeg bluesa!

Lifestyle