Seventy Venezia //

U samom srcu Zagreba, na adresi Teslina 15, otvorila se nova oaza elegancije i sofisticiranosti - trgovina Seventy Venezia. Ovaj poznati talijanski brend, sinonim za luksuznu modu, vratio se na scenu u potpuno novom ruhu, donoseći sa sobom duh rafiniranog talijanskog dizajna i nenadmašnog stila.

Prostor u kojem se osjećate kao doma

Prostor nove trgovine pažljivo je dizajniran kako bi svaki detalj, od odabira materijala do rasvjete, stvarao atmosferu topline i ekskluzivnosti. Primamljivi izlozi pozivaju prolaznike unutra, a od trenutka kada zakoračite u trgovinu, dočekat će vas topli tonovi drveta i diskretni zlatni akcenti koji stvaraju jedinstveni osjećaj doma.

Pažljivo postavljeni komadi namještaja omogućuju ugodnu kupovinu, a svaki kutak prostora osmišljen je s namjerom da posjetiteljima pruži jedinstveno iskustvo, bilo da se radi o pregledavanju najnovijih kolekcija ili jednostavnom uživanju u ambijentu.

Seventy Venezia nije samo trgovina, već iskustvo

Seventy Venezia mjesto je na kojem luksuzni komadi odjeće pričaju priču o tradiciji, kvaliteti i strasti prema modi, pa ćete tako u ovom novom prostoru pronaći sve ono što i inače očekuju od brenda. To su prije svega besprijekorno krojeni kaputi i savršeno oblikovane haljine, kao i sposobnost da ponudi više od samog šopinga - mjesto koje poziva na uživanje, istraživanje i zaljubljivanje u vrhunsku modu.

Moda