Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Za sve nas koji nemamo prestižnu ulaznicu Venecijanskog filmskog festivala za gledanje premijera filmova, preostaje nam čekati dolazak u naša kina. Ono što ipak možemo dobiti od Venecije su besprijekorni red carpet lookovi. Najviše pažnje je privukla Lady Gaga na premijeri filma Todda Phillipsa Joker: Folie à Deux u kojem glumi s Joaquinom Phoenixom. Bila je odjevena u Dior haljinu, a zvijezda look je bio štih šešir. 

Taylor Russell

Glumica iz filma "Maria" je za makeup odabrala jednostavnost s očima u fokusu. Kremasto bijelu Loewe haljinu je odlučila upotpuniti s crnim linerom, ali suptilnim jer je prilagođen za njezin oblik lica i očiju. Vjerojatno je da se htjela preslikati fluidnost haljine te je cijelo lice izuzetno meko, bez teškog pudera i contouringa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ScreenWeek™ (@screenweek)

Jenna Ortega

Ortega je za makeup look odabrala sve suprotno od kolegice Russell. Ona se odlučila na crvenkasto-smeđi smokey eyes koji je sparila s crvenim ružem. Glumica je prošetala po crvenom tepihu povodom premijere filma Beetlejuice Beetlejuice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Angelina Jolie

Lice koje često ne viđamo na crvenim tepisima je Angelina Jolie. U Veneziju je doputovala radi premijera filma Maria u kojem tumači opernu divu Mariu Callas. Jolie se odlučila na sličan makeup kao za Tom Ford makeup kampanju čije je zaštitno lice od ovog ljeta. Kao Ortega, na usnama ima crveni ruž, a na očima lagani brown smokey eyes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Biennale di Venezia (@labiennale)

Julianne Moore

Moore se vrlo često odluči na prirodni look s naglašenim očima. Rijetko kada se pojavi s crvenim ružem ili naglašenim usnama. Ovo puta joj je lice naglašeno rozim rumenilom, a oči je naglasila tamnijom nijansom blizu trepavica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kay Montano (@kaymontano)

Sydney Sweeny 

Ova američka glumica gotovo nikada nije imala loš makeup trenutak na red carpetu. Uvijek izgleda odlično, pa niti Venecija nije bila iznimka. Donijela je pravi glamur, te se nije odlučila na sve popularniji no makeup trend. Iako je jasno da ima puno red carpet makeup koji podrazumijeva proizvode s većom pokrivenosti, i dalje sve izgleda prirodno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Ljepota