Tamara Kalinić
//

Tamara Kalinić

Ovaj jednostavan, ali efektan stil frizure, savršen je odabir za svečane prilike, a na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, sleek ponytail posebno je dominirao. Za to naravno postoji nekoliko valjanih razloga, a jedan od njih je svakako taj što sleek ponytail omogućuje da lice, odnosno make-up, dođe do izražaja. Ovaj stil frizure savršeno nadopunjuje raskošne haljine i daje slobodu u kretanju s obzirom da koji god pokret napravili, frizura će ostati besprijekorna.

Kako ga napraviti?

Bez obzira na trendove, sleek ponytail uvijek izgleda elegantno, a lako ga možete naprabiti i sami. Prvo što morate je dobro pripremiti kosu. Kosa mora biti čista i glatka, a na nju nanosite gel ili serum pomoću kojeg ćete je zalizali. Nakon ova dva koraka, kosu zategnite u rep na željenoj visini, koristeći elastičnu i čvrtu gumicu. Za finalni touch, pošpricajte kosu lakom kako biste osigurali dugotrajnost frizure i spriječili elektricitet i voilà - imate savršeni zalizani rep!

Sleek ponytail ove sezone zasluženo je zauzeo svoje mjesto kao jedan od najpoželjnijih stilova na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, a u nastavku izdvajamo nekoliko naših omiljenih interpretacija ove bezvremenske frizure: 

HoYeon Jung

Julianne Moore 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julianne Moore (@juliannemoore)

Tamara Kalinić

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Miriam Leone

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miriam leone (@mirimeo)

Sandra Rodrigues Pinto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Rodrigues Pinto (@entre_dois)

 

 

 

 

 

 

Ljepota