Maria Callas
The Merchant of venice //

Maria Callas

Maria Callas, jedna od najvažnijih i najintrigantnijih žena u povijesti opere, je konačno opjevana u filmu Maria u kojem ju utjelovljuje neponovljiva Angelina Jolie. Jolie se na Filmskom festivalu u Veneciji pojavila u glamuroznom, bež izdanju upotpunjenom krznenom stolom koje je itekako podsjećalo na stil nekadašnje slavne pjevačice. Pitamo se, je li se na njoj našao parfem koji je također inspiriran pjevačicom?

Luksuzna parfemska kuća The Merchant of Venice je ranije ove godine predstavio parfem koji nosi ime Maria Callas, a njegova intrigantna bočica od murano stakla skriva intenzivan i opojan miris koji doista dobro opisuje jak karakter operne legende.

Parfem s cvjetnim notama izražava ženstvenost ove dive i skrivenu dubinu u bazi od jantara s višestrukim, ali postojanim karakterom, poput osobnosti Marie Callas. Moderan je to miris koji redefinira klasični chypre akord. Sjajna mandarina i limun prvo se isprepliću sa svježim crnim paprom. Kultna ruža i nježni pupoljci nerolija dodaju ženstvenost i eleganciju, dok dubina cedrovine, georgijevog drveta i melodičnog Akigalawooda daje snagu i privlačnost ovoj neponovljivoj kreaciji.

Ljepota