Pexels //

Uronite u svijet hidratacije, blistavosti i zdravlja kože uz FOREO i pažljivo odabrane skincare proizvode koji će vas osvojiti. Od laganih hidratantnih krema do hranjivih seruma i osvježavajućih sprejeva, FOREO ima sve što vaša koža treba ovog ljeta. Prigrlite ljeto i pružite svojoj koži zdrav, blistav i osvježen izgled.

Pogledajmo zajedno neophodne skincare proizvode ovog ljeta!

Nježni cleanser 

Sunce može biti oštro za vašu kožu i također ubrzava starenje, stoga je važno koristiti kremu za sunčanje s visokim SPF faktorom i često je ponovno nanositi. Da biste bili dodatno sigurni, pokušajte izbjegavati izravno sunce tijekom najjačeg sunca (od 10 do 16 sati). Ako na kraju dana ne uklonite pravilno SPF, riskirate začepljene pore i nečistoće na koži. Zato je dvostruko čišćenje neophodno tijekom ljeta. Čistači na bazi ulja najefikasniji su za uklanjanje SPF-a, pa je LUNA™ Ultra-Nourishing Cleansing Balm savršen prvi korak u vašoj rutini dvostrukog čišćenja. Ovaj balzam se pretvara u svilenkasto ulje koje uklanja sve vrste šminke, SPF-a i sebuma. Nakon toga koristite čistač na bazi vode kako biste uklonili preostalo ulje. Isprobajte naš pjenušavi LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0 i uživajte u svježoj, zdravoj i čistoj koži.

Hidratantna njega 

Vruće vrijeme može isušiti vašu kožu, stoga koristite laganu hidratantnu kremu kako biste je održali hidratiziranom bez osjećaja težine ili masnoće. Isprobajte SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer za dugotrajnu hidrataciju. Za dodatni hidratantni poticaj, osvježite svoju kožu našom rashlađujućom IRIS™ Hydrating Hydrogel Eye Maskom ili UFO™ sheet maskama koje djeluju poput čaše vode za vaše lice. Zapamtite: trebate piti vodu, a isto tako treba i vaše lice!

Hranjivi serumi 

Kako ljetne temperature rastu, vašem tenu je potrebna dodatna njega i zaštita. Dodavanje seruma u vašu rutinu može značajno poboljšati zdravlje i sjaj vaše kože. SUPERCHARGED™ Serum 2.0 savršen je saveznik u ovim vručim danima. Njegova posebno sastavljena formula hrani kožu sljedećim sastojcima: 5 vrsta hijaluronskih kiselina, skvalan, vitamin E, ceramidi, aminokiseline i pantenol. Posebnu njegu koži treba pružiti i tijekom sna i odmora, a za to je idealan IRIS™ Firming PM Eye Serum. Ovaj snažan, ali nježan noćni serum za oči učvršćuje konture oko očiju, tako da se svakog jutra budite s vidljivo pomlađenim izgledom. S formulom koja sadrži 94% sastojaka prirodnog porijekla, ovaj veganski i bezokrutni serum smanjuje bore i fine linije, jača kožu i poboljšava elastičnost – sve dok sanjate.

Osvježavajući mist 

Kako temperature rastu tijekom ljetnih mjeseci, jedan od proizvoda koji se često koristi za osvježavanje i revitalizaciju kože na vrućini je mist za lice. Mistovi su izvrstan način za rashlađivanje i osvježavanje kože tijekom dana. SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist savršen je skincare proizvod za torbu omogućavajući brzo osvježenje kad god vam zatreba. S hidratantnim mistovima, učinak hidracije je znatno pojačan. Često su obogaćeni sastojcima koji pogoduju koži, pomažući smiriti iritacije i crvenilo te hidratizirati kožu na duboko terapijskoj i spa razini. SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist koristi snažne sastojke poput obnavljaućih peptidnih kompleksa, posvjetljujućeg niacinamida u obliku vitaminua B3, umirujuće cice te hidratizirajućeg panthenola i alantoina. Dermatološki testiran i prikladan za sve tipove kože, SUPERCHARGED™ Barrier Restoring Essence Mist je također veganski, cruelty free i formuliran s 88% prirodnih sastojaka.

 

Ljepota