Charlotte Tilbury
Instagram //

Charlotte Tilbury

Od 2013. Godine otkada je makeup artistica Charlotte Tilbury lansirala svoj brend, uspjeh nije niti malo upitan. Osim što je poznata po visokokvalitetnim proizvodima, Tilbury je u svijetu makeupa poznata po imidžu brenda koji se uvelike oslanja na celebrityje. Tako je prije nekoliko godinama predstavila ruževe na usne koji su se zvali po poznatim ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Njezini proizvodi uvijek promoviraju blistav, glamurozan izgled inspiriran makeupom Hollywooda iz 50-ih godina prošlog stoljeća. Tilbury često spominje termin  "Charlotte Tilbury Glow" koji se često koristi za opisivanje blistavog finisha kojeg pružaju njezini proizvodi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Na Cult Beauty stranici smo pronašli Charlotte Tilbury proizvode na ljetnom sniženju što nije često s ovim brendom. Brend je poznat po proizvodima za lice, a na sniženju se nalazi Beautiful Skin puder i Beautiful Skin Radiant korektor. Kako bi imali signature glow, highlighter u sedam nijansi je također upao u izbor ljetnog sniženja. Ako ne volite mat ruževe za ljeto i više vam odgovaraju laganije teksture, onda je odličan izbor Airbrush Flawless Lip Colour. Finish nije potpuno sjajan niti mat već između, dovoljno da usne ne izgledaju suho. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@charlottetilbury)

Inale, breakthrough brenda je bio ruž za usne u nijansi „Pillow Talk“ koji je i dalje jedan od najprodavanijih proizvoda. Kada je njezin team uvidio uspjeh, s vremenom su predstavili cijelu „Pillow Talk“ liniju koja se sastoji od olovke za usne, palete za oči, različitih rumenila. 

Ljepota