Eau Thermale Avène
//

Eau Thermale Avène

Avène pruža sigurnu zaštitu od štetnih UV zraka. Vrlo visoka SPF 50+ zaštita od sunca jamči vrlo široku, stabilnu, učinkovitu UVB/UVA zaštitu vrlo dobre podnošljivosti.

Sprej SPF 50+ nudi vrlo visoku zaštitu od sunca za osjetljivu kožu pri intenzivnom izlaganju suncu.. Prilagođen licu i tijelu, njegova hidrantna tekstura pruža trenutan i dugotrajan osjećaj ugode, djeluje protiv isušivanja i osigurava hidrataciju tijekom šest sati. Sprej SPF 50 sadrži ekskluzivni zaštitni kompleks Sunsitive® koji je razvio Pierre Fabre Istraživački centar.

Intense Protect 50+ je proizvod za zaštitu od sunca ultra širokog spektra prilagođen najintenzivnijim uvjetima, kao i najosjetljivijoj koži. Njegova hibridna tekstura omogućuje upijanje u kožu u 3 sekunde, pruža intenzivnu hidrataciju tijekom 8 sati i ne isušuje kožu. Na koži ostavlja transparentan, nevidljiv završetak bez bijelih tragova, čak i na tamnim tipovima kože. Iznimno je vodootporan i otporan na znoj.Sadrži patentirani filter TriAsorB TM koji priža ultra široki spktar zaštite od UVA, UVB i plave svjetlosti.

Stik SPF 50+ za osjetljiva područja savršeno je prilagođen lokaliziranim osjetljivim područjima lica i tijela za cijelu obitelj, ali i za sportaše i sportašice. Lako se nanosi, vrlo je vodootporan i otporan na znoj te ima nemasnu teksturu koja ostavlja transparentan završetak na koži. Stik SPF 50+ za osjetljiva područja ima vrlo visoku kožnu podnošljivost, ispitanu pod dermatološkom i pedijatrijskom kontrolom.

Za kožu lica tu su fluidi za svakodnevnu zaštitu

Za ljetnu make up podlogu idealni su lagani fotoprotektivni fluidi, koji će pružiti dobru zaštitu, ali i hidrirati i matirati kožu te ujednačiti ten. Fluidi (emulzije) su isto što i kreme, ali su lakše i rjeđe teksture. Jednako kao i kreme, fluidi sadrže vodenu i uljnu komponentnu, ali za razliku od krema sadrže još i aktivnu komponentu, najčešće antioksidanse i seboreugulatore. Lagani tonirani fluidi su često bolji izbor za make up ljeti zbog njihove lagane teksture, hidrirajućih svojstava, SPF zaštite i prirodnog izgleda koji pružaju. Avène je ove godine predstavio nove ULTRA FLUIDE iznimno laganih tekstura s hidrirajućim i matirajućim učinkom: Nevidljivi koji je već u prvoj sekundi od nanošenja, neprimjetan na koži te Tonirani ultra fluid, koji se svojom nijansom prilagođava svakom fototipu, sužava pore te ujednačava ten. Nanošenje ljetnog make upa s Avènovim ultra fluidnim podlogama, od sada može biti jednostavno, sigurno i ugodno!

Avène termalna voda – osvježenje i njega u svakom trenu

Nakon izlaganja suncu, koža često zahtijeva dodatnu njegu i hidrataciju. Avène termalna voda je savršeno rješenje za trenutno osvježenje i umirivanje kože. Ova prirodna termalna voda dolazi iz izvora Avène u Francuskoj, poznatog po svojim ljekovitim svojstvima. Obogaćena iskustvom dugim više od pola stoljeća, Avène termalna izvorska voda prepuna je minerala i elemenata u tragovima koji osiguravaju optimalnu mineralnu ravnotežu i specifičnu mikrofloru, što joj daje jedinstvena i iznimna svojstva koja umiruju kožu bez isušivanja i čine ju neizostavnim dijelom svake beauty rutine. Savršena je za korištenje na visokim temperaturama, jer trenutno hladi i umiruje bez isušivanja kože.Kada koristiti:

  • Opekline od sunca
  • Crvenilo lica
  • Pelenski osip
  • Različiti oblici nadražene kože
  • Iritacije kože nakon brijanja i depilacije
  • Za učvršćivanje šminke
  • Nakon vježbanja
  • Ljeti – još je samo stavite u hladnjak i voilà!

Posebna ponuda

Za sve ljubitelje Avène proizvoda, webljekarna.vasezdravlje.com ima sjajnu ponudu! Uz kupnju dva Avène su proizvoda, na poklon dobivate torbu za plažu. Ova praktična torba savršena je za nošenje svih vaših ljetnih potrepština, od zaštitnih krema do osobnih stvari. Akcija trajedo isteka zaliha, stoga požurite i osigurajte svoje proizvode i poklon!

Ljepota