//

Maison de Beauté Carita - SALON LJEPOTE

11 rue du Faubourg St-Honoré, Pariz 

Ova kultna pariška ljepotica Maison nedavno je ponovno otvorena. Frizerski salon vodi John Nollet. Ovo je ultimativno odredište za tretmane ljepote. U njihovoj zadivljujućoj kući obloženoj mramorom rezervirajte privatni termin za stručni savjet i uživajte u luksuznim sobama za tretmane gdje se koriste vrhunske tehnologije i profesionalne formule. Dok ste tamo, svratite u njihov restoran Rosy et Maria.

Spa Clarins & myBlend - LUKSUZNI SPA

Hôtel Raffles Le Royal Monceau 37 avenue Hoche, 75008 Pariz 

Sa svojim spektakularnim 23-metarskim bazenom okupanim prirodnim svjetlom, ovaj luksuzni spa nudi jedinstveno iskustvo niza tretmana po mjeri, alata visoke tehnologije i visoko koncentriranih proizvoda myBlend. Ovdje ćete pronaći i osnovni Clarins asortiman tretmana za tijelo, masaža te njegu lica za muškarce i žene.

Delphine Courteille - FRIZERSKI SALON

28 rue du Mont Thabor, 75001 Pariz 

Studijska frizerka radila je na najvećim modnim pistama i snimanjima za časopise. Među njezinim kupcima su Sofia Coppola, Jennifer Lawrence, Inès de la Fressange, Robin Wright, Juliette Binoche... Ona bilježi najnovije trendove u ovom intimnom, boudoirskom utočištu osluškujući svaku vašu potrebu.

Cut by Fred  - FRIZERSKI SALON

68 rue d’Hauteville, 75010 Pariz

Radi prirodnog otkrivanja svih tipova kose, umjesto da ih transformira, Frédéric Birault posvećen je čistoj i prirodnoj njezi kose. Slijedite njihov online kviz kako biste odredili svoj tip kose prije nego što posjetite ovaj intimni studio za personalizirano iskustvo. Obratite pozornost na njihovu liniju za njegu kose, posebno njihovu najprodavaniju vegansku hidratantnu masku i kremu za kovrče.

ESSENTIAL PARFUMS - PARFUMERIJA

182 boulevard St. Germain, 75006 Pariz

Jednostavnost je krajnja sofisticiranost. Ovaj brend parfeme i miris stavlja na prvo mjesto dajući prednost pristupačnim cijenama, nenametljivom dizajnu, cijelo vrijeme koristeći odabrane prirodne sastojke i ambalažu koja se može ponovno puniti. Izravno od dizajna do potrošača, svaku bočicu potpisuje njezin parfumer.

LA FANTAISIE - LUKSUZNI SPA

24 rue Cadet, 75009 Pariz 

Nadahnut drevnim ritualima iscjeljivanja, spa u La Fantaisie idealan je za opuštajući wellness odmor. Stvoreni u suradnji s tvrtkom Holidermie i uz prekrasan dizajn Martina Brudnizkija, oni nude niz tretmana lica i masaža u tematskim sobama za tretmane inspiriranim prirodom. Uživajte u njihovu hamamu i sauni prije nego što istražite njihove bazene, od toplih kupki do jacuzzija i fontana s hladnom vodom.

LES 100 CIELS  - TURSKI HAMAMI I KUPALIŠTA

7 rue de Nemours, 75011 Pariz

Za pravi reset duha i tijela uđite kroz vrata ove oaze spokoja, prostora blagostanja. Veliki hamami različitog intenziteta, s tuševima i fontanama, sobama za piling i rhassoul obloge, saunom, bazenom i masažama dostupnim uz prethodnu najavu. Provjerite rasporede samo za žene ili muškarce, ili mješovite. Obvezni kupaći kostimi.

MAISON ELLE SMILING BEAUTY - SPA

14 rue Brey, 75017 Pariz 

Prekinite vezu s ostatkom svijeta, opustite se i obnovite. Ritmički tretmani s potpisom Maison ELLE x Dr Hauschka odgovor su na svaku vašu potrebu, sa 100% prirodnih formula. Slani zid, hamam, sauna, senzorni tuš... Tretmani po dogovoru, dostupni svaki dan u tjednu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maison ELLE Paris Etoile **** (@maisonelleparisetoile)

MAISON SUISEN - JAPANSKI SPA

7 rue de Thorigny, 75003 

Iskusite potpuno uranjanje u ryokan, tradicionalnu japansku gostionicu, po uzoru na koju je Spa Suisen napravljen. Uživajte u ekskluzivnim tretmanima njege lica i masažama prilagođenim individualnim potrebama, ali i godišnjem dobu, uz degustaciju organskog čaja.

MANUCURIST  - SALON ZA NOKTE I TRGOVINA

19 rue d’Enghien, 75010 Pariz 

I trgovina i salon za nokte gdje možete otkriti cijeli asortiman i testirati njihov Green Flash lak (besplatno), prvi čisti alternativni LED lak koji se trenutačno suši. Rezervirajte termin za potpunu „zelenu“ manikuru ili klasičniji termin za nokte, uključujući nail art. Za dubinsku njegu noktiju detoks manikura pomlađuje zanoktice u šest koraka, uključujući dijagnozu i „koktel“ tretmana noktiju.

Nose - PARFUMERIJA

20 rue Bachaumont, 75002 Pariz 

Nose je avangardna trgovina koncepta ljepote s modernim obratom gdje vladaju mirisi. Slijepo vjerujte timu parfumera da će vas voditi kroz „olfaktivnu dijagnozu“: nakon kratkog upitnika slijedi slijepo testiranje mirisa. Posvećeni su niche parfemima i traženju mirisa koji odražava upravo vas, ali savjetuju i pri kupnji svijeća i difuzora za vaš dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nose Paris (@noseparis)

OH MY CREAM!  - CONCEPT STORE

51 rue de Saintonge, 75003 Pariz

Posvećena pružanju „čiste“ rutine ljepote i personaliziranih stručnih savjeta svojim kupcima, ova jedinstvena konceptualna trgovina uvodi inovaciju u svijet krema. U njihovih 14 butika razasutih po Parizu pronaći ćete širok izbor vodećih kozmetičkih marki, plus nekoliko kabina za tretmane. Zakažite konzultacije te otkrijte zdraviji i održiviji pristup njezi svoje kože!

Institut Rose Cartel  - SALON LJEPOTE 

10 rue de Picardie, 75003 Pariz

Ugodno mjesto za sve tretmane ljepote, od kane za obrve i ekstenzija trepavica do limfne drenaže Renata Franca, tretmana lica jogom, detoksikacije te boost i reflex and chill masaže. Pobjegnite od stvarnosti i istinski se opustite u ovom udobnom utočištu samonjege, 100% čiste ljepote.

Studio Seasonly  - SPA LICA

2 rue de la Lune, 75002 Pariz 

Slijedeći drevne japanske metode kobido, ove sesije masaže lica potpomažu limfnu drenažu i stimuliraju mišiće lica omogućujući vam njegovanu kožu i blistav ten.

OFFICINE UNIVERSELLE BULY 1803 - DROGERIJA

6 rue Bonaparte, 75006 Pariz

Ponovno pokrenut 2014. inicijativom Ramdanea Touhamija i Victoirea de Taillaca, L’Officine Universelle Buly 1803 crpi inspiraciju iz rada pariškog parfumera iz 19. stoljeća Jean-Vincenta Bullyja, reinterpretirajući ga u majstorskom spoju naslijeđa i modernosti. Neke aktualizirane tajne ljepote – balzami, ulja, sitni dodaci... – predstavljene su u elegantnom pakiranju inspiriranom tradicionalnom farmakopejom.

Ljepota