Camila Coelho
Instagram //

Camila Coelho

Teško je pronaći osobu koja ne zna da je mazanje lica i tijela zaštitnim faktorom važno cijelu godinu, pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci. Čest razlog za priskakanje nanošenja kreme na tijelo može biti lijenost pa mnogi onda oduče priskočiti taj korak i nanijeti samo kremu na lice misleći da je to dovoljno. Briga za kožu se ne završava na bradi, eventualno na vratu, već se treba nastaviti na ostatak tijela. Ne kaže se uzalud da je koža najveći organ na tijelu koji isto zaslužuje brigu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Ako spadate u kategoriju kojoj se ne da mazati krema na cijelo tijelo, onda je sprej Sol de Janeiro Rio Radiance Body Spray rješenje za vas. Puno brže se nanosi i ne treba vam dodatni par ruku da razmazuje gustu kremu po leđima. Ima zaštitni faktor 50 i proizvod nije testiran na životinjama. Sprej sadrži kokosovu vodu koja umiruje i hidratizira kožu i pruža osjećaj laganoj hlađenja. 

Prije korištenja, bočicu dobro protresite i ne zaboravite nanijeti svaka dva sata kako bi proizvod zaista mogao ispuniti svoju funkciju. 

Ljepota