COCO BEACH by Cass Bird
Chanel //

COCO BEACH by Cass Bird

Spremna za nezaboravno ljeto, kampanja za kolekciju CHANEL COCO BEACH 2024 je poput niza razglednica s osunčanog putovanja. Fotografije koje je snimila Cass Bird prikazuju model Oliviju Vinten pored stijena, ribarskih kuća, šarenih koliba i malih motornih čamaca ili naizmjenično rone u tirkiznom bazenu. Sunčan i radosno ritmičan film kampanje dodatno proširuje ovaj poziv na bijeg.

Najvažniji kupaći kostim ovog ljeta je glamurozan, zlatan i asimetričan, ukrašen kopčanjem s draguljima na leđima. Ponovno je osmišljen kao prugasta verzija u znaku mornarskih majica koje je nosila Gabrielle Chanel. S pastelnim kupaćim kostimom bez naramenica koji se nosi ispod odgovarajućih traper hlačica, bikinija boje breskve i koralja, kombinezona s finim okomitim prugama i obložene platnene parke za ležernu privlačnost. Dobro poznata dvobojnost kuće prilagođena je ljetnoj sezoni.

Ono prepoznatljivo Chanel Crno-bijelo pojavljuje se u obliku crne jakne s patentnim zatvaračem i bijelim kratkim hlače od pamučnog žerseja. Ali također, crna i ružičasta na tamnim hlačama čije naramenice elegantno leže preko prugastog gornjeg dijela bikinija. Naušnice, ogrlice i manžetne narukvice s velikim zlatnim dvostrukim C dodaju dašak sofisticiranosti. Dodaci, uključujući velike prugaste ručnike za plažu, tkanu torbu s efektom rafije, traper torbu za remen i veliku torbu za plažu od žutog frotira koja se nosi preko ramena, svi su nadopunjeni predimenzioniranim pravokutnim sunčanim naočalama pastelnih nijansi... idealnim za maksimalno iskorištavanje ljetnih užitaka.

Odražavajući ljetno stanje uma i umjetnost života, kampanja za kolekciju CHANEL COCO BEACH 2024 je istovremeno elegantna i bezbrižna. Kolekcija je dostupna u CHANEL sezonskim buticima od 15. svibnja, a bit će dostupna u svim ostalim CHANEL buticima od sredine lipnja.

Moda