Angelina Jolie
Profimedia //

Angelina Jolie

Angelina i Vivienne činile su upečatljiv par na crvenom tepihu u New Yorku, obje odjevene u tirkizne modne kombinacije koje su se međusobno savršeno nadopunjavale. Angelina je nosila glamuroznu tirkiznu haljinu s naborima koju potpisuje ni manje ni više nego talijanski brend Versace. Silueta haljine savršeno je naglasila figuru legendarne glumice, a odgovarajući baršunasti šal koji se elegantno spuštao preko njezinih ramena unio je dašak starog holivudskog glamura.

Njezin izgled zaokružile su male zlatne naušnice i tirkizne narukvice kao i delikatna zlatna tetovaža u obliku golubice koja je krasila njezin dekolte. Kosa joj je bila stilizirana u jednostavnu, glatku frizuru, a šminka je uključivala Angelinin prepoznatljiv smeđi smoky eye, tamni eyeliner i nježni ružičasti sjaj. 

Vivienne je hrabro prihvatila svoju ulogu mlade producentice za koju je odabrala opušteniju, ali jednako elegantnu odjevnu kombinaciju. Nosila je odijelo koje se sastojalo od tirkiznog prsluka i tirkiznih hlača, kao i plavu leptir mašnu koja je odlično kontrirala crnim Converse tenisicama. 

Like mother, like daughter 

Angelina Jolie od sinoć je jedan korak bliže da se pridruži elitnoj skupini umjetnika koji su osvojili Emmy, Grammy, Oscar i Tony i to zahvaljujući adaptaciji voljenog romana S.E. Hintona iz 1967. godine, koji je osvojio prestižnu nagradu za najbolji mjuzikl. Angelinina strast za projekt započela je nakon što je njezina kći pogledala mjuzikl, pa su tako zajedno pomogle oblikovati produkciju.

Ova suradnja stavlja naglasak na snažnu vezu između majke i kćeri te njihovu zajedničku predanost pričanju priča, a Angelinin angažman u The Outsiders dio je njezine šire predanosti istraživanju složenih narativa koji rezoniraju s publikom. 

Dok su Angelina i Vivienne stajale na pozornici s ostatkom glumačke postave, bilo je jasno da ovo postignuće nije samo profesionalni trijumf, već i duboko osobni.

Moda