Resort
Robert sever //

Resort

Temelj svake kolekcije ovog brenda, a osobito ljetnih, je pažljiv odabir materijala koji pružaju maksimalnu ugodu i lakoću nošenja. Inspiriran potrebama svojih klijentica, dizajner je s posebnom pažnjom odabrao raskošne pamučne tkanine, svilu, viskozu i chiffon, stvarajući odjevne komade koji besprijekorno odgovaraju kako dnevnim urbanim potrebama, tako i posebnim prigodama gdje svaki komad odjeće zrači jedinstvenošću.

Iako na prvi pogled jednostavnih linija, odjeća iz ove kolekcije obiluje detaljima u izradi koji naglašavaju vrhunsku kvalitetu i bezvremenski stil – prepoznatljive karakteristike brenda Robert Sever. Dinamična kombinacija prugastih i floralnih uzoraka dodatno je obogaćena tehnikom plisiranja, čime se postiže impresivna raskoš materijala i uzoraka, uvijek u savršenoj mjeri kako bi svaki komad ostao izuzetno nosiv i praktičan.

Kampanja za ovu zanosnu kolekciju snimana je tijekom tri dana u čarobnom gradiću Bale u Istri, u luksuznoj Villi Casa Nova. Rezultat je 60 očaravajućih vizuala koji savršeno prenose duh i atmosferu kolekcije. Kontrast između pitoresknog, povijesnog grada i moderniteta luksuzne vile stvorio je izvanrednu kombinaciju, dodatno naglašavajući eleganciju i suvremenost novih komada.

"Prilikom pripreme za fotografiranje kampanje, inspirirao sam se raznim elementima i želio sam na kraju imati raznoliku kolekciju fotografija – od tipičnih modnih poza do spontanih, gotovo turističkih snimaka, te beauty portreta koji naglašavaju ljetni make-up look i bogatstvo nakita koje smo pripremili," izjavio je dizajner.

Nova Resort kolekcija dostupna je za narudžbu već danas putem službene web stranice i društvenih kanala brenda. Pozivamo vas da uronite u čaroliju ljetne mode kroz oči Roberta Severa i otkrijete savršene komade za nadolazeće tople dane.

Fotografija i kosa: Robert Sever
Modeli: Ana Stanković i Magdalena Koprek
Make up: Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
Produkcija: Slobodan Velicki
Asistentica: Katarina Galović
Moda